Ruds Køkken

Produkter / Ruds Køkken

Rud har ikke for vane at gå på kompromis med kvaliteten. På talrige rejser verden rundt, har han opdaget mange vidunderlige specialiteter, som han har følt pligt til at introducere til det danske køkken. Hvis produktet ikke allerede er på markedet i dets oprindelsesland, går Rud gerne ind og hjælper producenten, eller finder en producent som kan producere lige det produkt han gerne vil have. F.eks. Glaze, som er en indkogt Balsamico, hvor kokkene normalt står og indkoger Balsamicoen i flere timer. Dette produkt skulle almindelige forbrugere også have adgang til, uden at skulle bruge flere timer på at indkoge.

Balsamico Glaze

Balsamico Glaze er tyktflydende som sirup. Efter lagring på træfade indkoges balsamicoen over længere tid. Dette giver ekstra fylde og en sød koncentreret smag, som især er velegnet til dekoration, kødretter, marinering, salatdressinger og desserter.
God fornøjelse


Brushetta

Ruds Bruschetta er produceret af udvalgte soltørrede tomater, grønne og sorte oliven samt solsikkeolie. Den er perfekt som sauce, på brød ... og meget mere.


Artiskokker

Ofte er artiskokker på dåse enten for syrlige eller for udkogte - aldrig "al dente". Disse artiskokker fra artiskok-bonden Maurizio Garofalo, er konserveret med et minimum af kogning og citronsyre. Prøv selv! De kan faktisk spises direkte fra dåsen.


Tilbage til toppen