SE MERE OM KAFFELØSNINGER TIL:

 

BKI Professionel - Kaffe til virksomheder og erhverv

Byd jeres kunder og samarbejdspartnere velkommen med duften af nybrygget kaffe og den gode smag af kvalitetskaffe. Her på BKI Professionel finder du kaffe til virksomheder og mange forskellige typer erhverv og institutioner.

Kaffe til virksomheder og erhverv har stor betydning, når du skal skabe gode relationer. En velsmagende kop kaffe eller te giver et godt førstehåndsindtryk, og det er altid en god måde at starte et møde på. De varme drikke kan tilmed gøre ventetid til en god oplevelse.

Hvorfor BKI Professionel

  • Landsdækkende og hurtig service
  • Kaffeleverandør siden 1960
  • 100% dansk ejet kaffeleverandør

Kaffeløsninger til erhverv

Med BKI som kaffepartner kan jeres virksomhed trække på mange års erfaring med rådgivning inden for kaffe til virksomheder, erhverv og institutioner. Vi ved, hvad der skal til, og vi ved, hvordan I skal klædes på til at servere en god kop kaffe, der kan imponere jeres gæster og gøre jeres medarbejdere glade. 

Her i vores kaffeunivers kan I læse om vores specialiserede kaffe til erhverv og se, hvordan I kan få kaffe, I kan være stolte over, og som er værd at prale med. 

Klik på de mokkafarvede cirkler og se, hvad vi kan tilbyde jeres niche, alt efter om I skal bruge kaffe til restaurationsbranchen, hotel og konference, festival, to go eller til offentlige institutioner.

Mere end god kaffe

Hos BKI Professionel finder I meget mere end kaffe til virksomheder. Foruden en masse forfriskninger som te, chai, kakao, juice og saft kan vi også hjælpe jer med lækre specialiteter, søde sager og engangsservice til jeres kaffekoncept.

Vi tilbyder også et økologisk udvalg og bæredygtige koncepter samt maskiner til servering af drikke. Når først vi har fundet den rigtige løsning til jer, kan du nemt supplere og bestille nye forsyninger på vores kaffewebshop til erhverv.

BKI-kaffe i miljøvenlige kaffeposer

Flere og flere virksomheder søger i dag mod bæredygtige løsninger - og du oplever sikkert den samme udvikling på din arbejdsplads. Om det gælder produktion, forbrug eller noget helt tredje, så er bevægelsen i en bæredygtig retning ikke længere et valg, men en nødvendig.

Du har mulighed for at tage (endnu) et skridt i den bæredygtige retning, når valget falder på kaffe fra BKI. Sammen med vores folieleverandør har vi nemlig udviklet en klimavenlig kaffefolie, der kan genanvendes som plast, giver et mindre emballageforbrug og som fortsat sikrer den bedste opbevaring for kaffen.

Se vores store sortiment af kaffeløsninger til erhverv

Gå direkte til vores store kaffe til erhverv sortiment og se jeres muligheder for at få et godt kaffekoncept. Her finder I også et økologisk udvalg, bæredygtige varer samt maskiner til servering af drikke.

Kontakt os i dag og lad os hjælpe jer med at finde den rigtige kaffeløsning. Vi er eksperter i at tilpasse løsninger, og vi tager altid udgangspunkt i jeres behov.

Tilbage til toppen