<p>- Divisionschef BKI Professionel</p>
Søren Meng
Søren Meng

- Divisionschef BKI Professionel

Baristaløsning på autopilot – hvordan og hvorfor?

Kan du forestille dig en arbejdsdag, hvor det er muligt at tilbyde kollegaer eller kunder en ekstra lækker kop baristakaffe – men uden at have en barista ansat? Det er faktisk muligt med en fuldautomatisk WMF-maskine.

Du kan med andre ord automatisere baristarollen – uanset om du er vant til at have en barista eller ej.

Ved at gå fra den manuelle espressomaskine til en fuldautomatisk WMF-maskine, kan du enten sikre baristakompetencer uden en barista, eller du kan sikre mere tid til andre værdiskabende opgaver blandt dine eksisterende baristaer.

Billede af fuldautomatisk WMF-kaffeautomat

Hvor meget tid kan du spare?

I gennemsnit er den automatiserede proces 45 sekunder hurtigere end den manuelle håndtering. Og det er for hver kop kaffe.

Du kan nok allerede forestille dig, hvad den ekstra tid så kan bruges på. Udover at kunne skænke kaffe langt hurtigere i belastede perioder, frigiver det mere tid til at tale med kunder eller gæster. Fremfor at stå ved maskinen med ryggen til kunden, giver det langt bedre muligheder for bedre service, mersalg og gode kundeoplevelser. 

Er I slet ikke vant til at have en barista ansat, kan en fuldautomatisk WMF-maskine give jer mulighed for at skænke ekstra lækker kaffe til kollegaer og kunder – helt uden at I skal købe ind i baristakompetencer eller bruge ressourcer på at oplære medarbejdere i en manuel og tidskrævende baristaproces igen og igen.

Du behøver ikke være barista for at lave en god kop kaffe

Den fuldautomatiske maskine står for både at formale kaffen og tampe med det rette tryk. Derudover kan den autosteame mælken korrekt hver eneste gang, men du har også muligheden for at steame manuelt, hvis du ønsker det. 

Selv en dygtig barista kan ændre små processer hver gang der laves en ny kop kaffe. Med den automatiske maskine er du og dine kunder sikret den samme gode kvalitet hver gang – og en kaffe, der stadig smager af ren kaffepassion.

Den fuldautomatiske WMF-maskine indikerer hvilken retning, den professionelle kaffeudvikling går, og du kan læse mere om både features og anvendelse her.

Ønsker du at blive klogere på den helt rette kaffeløsning for dig og din arbejdsplads? Kontakt os i dag for en uforpligtende snak.  

 

Billede af en kop varm espresso

Tilbage til toppen