<p>- Divisionschef BKI Professionel</p>
Søren Meng
Søren Meng

- Divisionschef BKI Professionel

Betjen kaffemaskinen direkte fra mobilen med WMF Smart Remote

WMF Smart Remote er en løsning, der gør det muligt for dig at betjene kaffemaskinen på din arbejdsplads direkte fra mobilen – nemt og enkelt. Det betyder, at du kan brygge dig selv din favoritkaffe helt uden at skulle røre ved maskinen.

Kontaktløst, hygiejnisk og sikkert

 

 

WMF Smart Remote er en brugervenlig applikation, der blot kræver en mobil enhed med et kamera og en internetbrowser – så kan både du, dine kollegaer, kunder og andre gæster let, kontaktløst og hygiejnisk sikre en god kop kaffe. Det eneste, du skal gøre, er at: 

  • Skanne QR-koden på jeres maskine
  • Åbne WMF Smart Remote på mobilen
  • Placere din kop og vælge din yndlingskaffe direkte fra mobilen
  • Nyde din kaffe!

WMF Smart Remote fungerer sammen med WMF Connect, der er et stykke software, der gør det muligt for dig at trække data ud af din WMF-kaffeløsning, så du kan optimere både vedligehold, anvendelse og kaffeoplevelse.

WMF Connect er koblet på sit eget netværk, og WMF Smart Remote er kompatibel med ethvert styresystem. Det gør det både sikkert og let at betjene jeres kaffemaskine direkte fra mobilen.

Kontakt os i dag og hør mere, hvis du ønsker at sikre en smartere og mere hygiejnisk kaffeoplevelse på din arbejdsplads.

Tilbage til toppen