<p>- Marketingchef</p>
Casper Agerbo
Casper Agerbo

- Marketingchef

Black Coffee Roasters Professional Collection

Konceptet Black Coffee Roasters til professionelle blev født for at tage kampen op imod kedelig kaffe på arbejdspladsen – vi synes, livet er for kort til kedelig kaffe.

Black Coffee Roasters Professional Collection består af 6 kaffer til espresso, og 4 der leveres som hele bønner. Vi køber de rå bønner direkte hos kaffebonden, og rister dem med fokus på det gode håndværk. Desuden er alle kafferne bæredygtige. Alle bønnerne er mørkristede men med forskellige smagsprofiler; mørk chokolade, ristede mandler, toner af karamel og syrlige bær er bare et udsnit af de smagsvarianter, vi tilbyder.

Kvalitet er nøgleordet hos Black Coffee Roasters. Kvalitetskaffe er ikke kun tilegnet de private forbrugere, men også arbejdspladsen. Professional Collection serien er sat i verden for at bringe den gode kaffe ind på arbejdspladsen. Kaffepausen er en vigtig del af hverdagen og giver medarbejderne mulighed for kvalitetstid og idéudveksling til gavn for virksomheden. Endvidere imødekommer kaffen de stigende krav til kvalitet og bæredygtighed. Vores formål har derfor været præcist dét; at udvikle bæredygtig kaffe af høj kvalitet tilpasset professionelle maskiner.

Vi vil støtte værdikæden

Vi bestræber os på at give tilbage til de familier, der lever af at dyrke kaffen. Derfor er alle varianter bæredygtige og bærer enten økologisk, Rainforest Alliance eller Fairtrade mærket – et element, vi synes, alle skal stille krav til. Med tiden er vi som forbrugere blevet væsentligt mere bevidste om kvalitet, og kravene er steget i forhold til bæredygtighed og arbejdsvilkår. Derfor er CSR politik også et vigtigt indsatsområde hos mange virksomheder, og med Black Coffee Roasters kan vi nu imødekomme og støtte op om ønsket om en totalløsning til den enkelte virksomhed med god bæredygtig kvalitet.

 

Tilbage til toppen