<p><em>- National salgschef, BKI Professionel</em></p>
Claus Ryberg
Claus Ryberg

- National salgschef, BKI Professionel

Kender du Black Coffee Roasters Professional? Det er kvalitetskaffer ristet til at skabe baristaoplevelser på arbejdspladsen.

Ud over at vi i BKI har en Black Coffee Roasters serie til privatforbrugeren, så har vi under samme brand specialudviklet en professionel serie af kaffer ristet til at præstere sit ypperste i din kaffeløsning. Så tag kampen op mod kedelig kaffe på arbejdspaldsen og skab i stedet unikke smagsoplevelser hver eneste dag!

Black Coffee Roasters er til jer, der ikke vil gå på kompromis med smagen – heller ikke på arbejdet.

Hvis I ønsker at forkæle jeres medarbejdere og kunder med kaffe af topkvalitet i arbejdsdagen, så er vores Black Coffee Roasters Professionel Collection helt sikkert noget for jer.

Her finder I et stort udvalg af mørkristede espressobønner til jer, der ønsker lækre kaffespecialiteter og vil være jeres egen barista, samt delikate helbønner så I kan brygge den ultimative kaffe af friskmalede bønner.

Serien er skabt på baggrund af mange års erfaring med professionelle kaffeløsninger i danske virksomheder, ligesom vi har draget nytte af al vores branchekendskab til at udvikle og specialriste samtlige kaffer.

Kafferne fra Black Coffee Roasters er derfor tilpasset lige netop den danske kaffesmag, ligesom vi har gjort os umage med at udvikle og riste bønnerne til at præstere sit ypperste i kaffemaskinerne og -automaterne i din kaffeløsning. Derfor er de også drøje i brug og driftssikre, så jeres kaffemaskiner kommer til at holde i mange år.

For livet er bare for kort til kedelig kaffe! Også på arbejdet. Med Black Coffee Roasters Professionel kan I i stedet nyde smagsoplevelser ud over det sædvanlige - hver eneste dag.

Det får du med Black Coffee Roasters

 • ​Unikt sortiment af kvalitetskaffer ristet til dine kaffemaskiner og -automater.
   
 • Espresso, helbønner, filter? Vi har sortimentet for enhver smag.
   
 • Forkæl kunder og kolleger med baristakaffe hver eneste dag.
   
 • Alle kaffer er certificerede: Økologisk, Fairtrade eller Rainforrest Alliance.
   
 • Miljøvenlige og genanvendelige kaffeposer.
   
 • Ristet, håndteret og pakket på vores risteri i Aarhus.

Kaffe med god smag og god samvittighed

Ud over at du med Black Coffee Roasters Professional Collection har gode smagsoplevelser i vente, så er det også den oplagte kaffeserie til jer, der ønsker at bidrage til den bæredygtige udvikling i jeres  virksomhed.

Samtlige kaffer i serien er nemlig certificerede enten som økologiske, Fairtrade eller Rain Forrest Alliance - og nogle er mærket med flere certificeringer på én gang. Derudover er alle kaffer i vores genanvendelige og mere miljørigtige emballage. Den skal blot affaldssorteres som blød plast, hvorefter den kan blive omdannet til alt fra ny emballage til fleecetrøjer og soveposefyld.

Når I vælger Black Coffee Roasters Professionel Collection, kan I som virksomhed derfor være med til at tage et skridt mere i den bæredygtig retning. I kan vide jer trygge ved, at jeres kaffeløsning tager mest muligt hensyn til miljøet og vores fælles ressourcer, men også at kaffebonden, der har dyrket jeres kaffebønner, er sikret ordentlige forhold og en fair pris for sine råvarer.

Det er kaffe med god smag og god samvittighed.

 

Dark Roast Organic Fairtrade
Dark and supreme. Øko og Fairtrade espressobønner med intens fylde, rig crema og let syrlighed. Noter af  ristede mandler og mørk chokolade.    

Amazonas Rainforest Alliance
Well balanced. Kaffen alle kan li'. Behagelig fylde og blød syrlighed  med noter af mælkechokolade, honning og letristede mandler.

PRO Amazonas 
The best filter. Den samme gode Amazonas-kaffe men i formalet form til filterkaffen ud over det  sædvanlige. Den oplagte mødekaffe.

Skal vi opdatere jeres kaffeløsning?

Så kontakt en af vores dygtige BKI-konsulenter, og lad os hjælpe jer med at finde den helt rigtige firmakaffe til jer.

Tilbage til toppen