<p>- <em>National salgschef,<strong> </strong>BKI Professionel</em></p>
Claus Ryberg
Claus Ryberg

- National salgschef, BKI Professionel

Derfor skal I vælge en drikkevandskøler til jeres virksomhed

Derhjemme er vi vant til at tage vand fra hanen eller køleskabet. Men på kontoret, i institutionen og i virksomheden er der behov for større kapacitet og bedre hygiejne for at tilbyde alle rent og koldt drikkevand dagen igennem. Vi hjælper jer med at finde den helt rigtige løsning til jer.

Måske I allerede har styr på kaffen i jeres virksomhed, men giver I også jeres medarbejdere, kunder og gæster nem adgang til koldt drikkevand i løbet af dagen?

Det kan være, at I tilbyder vand i plasticflasker, eller lader folk fylde det i glas og flasker fra tekøkkenet eller lignede. Men med en Water Logic drikkevandskøler fra BKI foods kan I derimod tilbyde en mere miljørigtig og langt mere hygiejnisk løsning – uanset hvor mange I er.

Koldt, varmt og med eller uden brus? Få en alt-i-én løsning med Water Logic

Uanset om I har brug for en drikkevandsløsning til jeres kantine, kontorgangen eller til tekøkkenet, findes der en model fra Water Logic, der passer til jeres behov. Alle modeller findes både som mindre bordmodeller og større gulvautomater, de er alle lydsvage, og så sikrer de jer selvfølgelig lækkert og koldt drikkevand hele dagen igennem.

Det eneste automaterne kræver er en vandtilslutning, hvorefter de er klar til at rense, køle og temperere vandet for jer. Nogle modeller kan også tilsætte kulsyre til vandet, eller endda varme det op til te og varme drikke. I får altså en samlet alt-i-én-løsning, tilpasset jeres ønsker og behov. Til kontoret med 15 medarbejdere eller kantinen med mere end 100 daglige brugere.

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak og lad os finde den helt rigtige drikkevandløsning til jer.


Billede af Water Logics tre-trins-hygiejne-system

God hygiejne betyder sikkert og rent drikkevand - uanset hvor mange I er

En anden god grund til at overveje en drikkevandskøler i virksomheden er, at det sikrer jer en langt bedre hygiejne, når mange mennesker henter vand fra samme sted. Water Logic har nemlig udviklet et banebrydende hygiejnesystem i tre trin, som sikrer jer altid rent og sikkert drikkevand, samtidig med at det minimerer spredningen af bakterier og vira.

Først trækkes vandet gennem et kulfilter, som effektivt fjerner rester af f.eks. klor, sprøjtemidler, pollen og lignende, som er uønsket i vores drikkevand. Filteret fjerner desuden dårligt lugt og smag, så I altid får velsmagende drikkevand. Efter filtrering belyses vandet med Water Logics patenterede UV-lys, kaldet Firewall®, der er bevist at dræbe op mod 99,9% af alle bakterier og vira.

Derudover er automaternes eksterne dele coatet med en særlig overfladebehandling, der hæmmer væksten af mikrober med op til 99,5%, sådan at også kontaktsmitte mindskes mest muligt.

Hvis I foretrækker håndfri betjening, kan flere af Water Logics drikkevandsautomater også installeres med en fodpedal, så I kan få koldt og rent vand – helt uden at røre maskinen.

Læs meget mere om drikkevandautomater og se hele vores sortiment fra Water Logic lige her.
 

Minimal rengøring og vedligehold for jer. Lad os klare det.

Faktisk skal I bare tørre jeres drikkevandkølers ydre overflader af, og ellers klarer maskinen den indre rengøring selv.

Vandfilteret skal blot skiftes to gange årligt, men har I en serviceaftale hos os, sørger vi for, at jeres drikkevandskølere tilses af autoriserede Water Logic teknikere, når der er behov for det. Er der driftstop eller skal en reservedel skiftes, er I selvfølgelig også dækket ind her.

Præcis som I også er det med vores kaffeløsninger.

Kontakt os i dag og hør mere om vores drikkevandkølere, samt hvordan vi evt. kan tilbyde jer en samlet løsning af både vand, kaffe- te, mælk, engangsservice mv. til jeres virksomhed.

 

Tilbage til toppen