Få kaffekonsulentens råd

Velkommen til Kaffekonsulentens råd! Her finder du kaffetips og inspiration til alle erhverv. Brug vores kaffeblog som din kaffeguide, når du skal sikre den bedste kaffeløsning til dit erhverv. Vi deler også ud af vores specialistviden om te, kaffemaskiner, automater, specialiteter og fødevarekoncepter til erhverv.  

Tag Kaffebloggen med på råd

Vores kaffekonsulenter har mange års erfaring med at rådgive erhvervskunder om varme drikke og fødevarekoncepter. Den specialistviden, kaffefacts og gode råd ønsker vi at formidle videre her på kaffebloggen; Kaffekonsulentens råd. Formålet er at klæde dig som erhvervsdrivende godt på til at servere kaffe og hjælpe dig med at have det rigtige sortiment i varme drikke og fødevarer. Vi byder således ikke kun på kaffetips, men også nyttig viden om hele BKIs produktsortiment.

En vigtig sparringspartner og masser af kaffetips

Hos BKI hjælper vi alle typer af erhverv med kaffeløsninger, og vi har god erfaring med at finde netop den helt ideelle løsning til det enkelte erhverv. Vi ønsker at være erhvervslivets foretrukne sparringspartner, når det kommer til kaffeløsninger og fødevarekoncepter. Har du allerede en kaffeløsning, vil du sikkert finde inspiration til, hvordan den kan optimeres lige her på kaffebloggen.

De fleste svar findes her i kaffeguiden

Vi opdaterer løbende kaffebloggen, så du altid kan finde relevante kaffetips og den nyeste viden om fødevarer og kaffe til erhverv. Er der noget, du mangler svar på her på kaffebloggen, kan du altid kontakte vores kaffekonsulenter, som sidder klar til at hjælpe. 

 

Tilbage til toppen