<p>- <em>National salgschef,<strong> </strong>BKI Professionel</em></p>
Claus Ryberg
Claus Ryberg

- National salgschef, BKI Professionel

Fleksibel mødekaffe? Skab nye smagsoplevelser med hver eneste bryg

Med vores lille bryganlæg Coffee Queen kan du tilbyde friskbryg af nye bønner til hvert eneste møde. For spændende kaffeoplevelser i hverdagen!

Er I glade for at smage ny kaffe, og vil I gerne have forskellige bønner at vælge mellem i hverdagen? Så kan vores bryganlæg fra Coffee Queen være løsningen, der gør jeres mødekaffe fleksibel og fuld af gode smagsoplevelser!

Coffee Queen er nemlig et lille bryganlæg, der friskbrygger 2 ½ liter kaffe på kun 8 minutter - helt oplagt til et møde med 8-10 personer. Og ved at tilkøbe Coffee Queens matchende kaffekværn, bliver det ikke nemmere og mere fleksibelt at skifte kaffe. Når det passer jer, eller mellem hver eneste bryg: Bryganlæggets filterskuffe sættes nemlig direkte i kværnen og fylder den med perfekt kværnede bønner til den bedste filterkaffe.

Så er det blot at indkøbe et udvalg af forskellige kaffer fra BKI Professionel, og friskkværne den kaffebønne I har lyst til - til lige netop jeres møde, jeres gæster, eller den gode kaffepause.

Om vores Coffee Queen bryganlæg

 • 2½ liter friskbrygget kaffe på kun 8 minutter! Perfekt til mødet
   
 • Stor mulighed for at være fleksibel med kaffen og skifte bønner efter humør
   
 • Med smart termobeholder der holder kaffen dampende varm
   
 • Tap nemt direkte i koppen
   
 • Pyntelåg kan påsættes så du eks. kan fortælle om kaffen du serverer
   
 • Smart Coffe Queen kværn kan tilkøbes, som kværner direkte i filterskuffen
   


Læs mere om Coffee Queen her

Altid varm friskbryg og spændende kaffeoplevelser

Selvom Coffee Queen brygger en mængde kaffe, der passer til et typisk møde, så brygges kaffen også ned i en yderst effektiv termobeholder, der kun mister 1 grad per time. Det vil sige, at I sagtens kan brygge flere beholdere, hvis I har brug for en større mængde kaffe, og samtidig sikrer I, at hver eneste kop kaffe er frisk og rygende varm.

De smarte dispensere kan desuden tages ud af bryganlægget og stilles ind i mødelokalet, så dine mødegæster kan tappe en frisk kop filterkaffe direkte i koppen. Og så kan Coffee Queen endda også fås med et tilhørende pyntelåg med et skilt, hvor I kan indsætte en seddel eller flyer.

Så brug det til at fortælle lidt om kaffen!

Indsæt noget der fortæller hvor kaffebønnerne er fra, hvilke smagsnuancer man kan forvente sig, og om kaffen er ristet mørk, lys eller et sted midt imellem.

Så har alle mulighed for at finde deres favoritkaffe, ligesom det er med til fremme den hyggelige stemning og forventningens glæde til næste kop kaffe.

I kunne for eksemplvis prøve følgende kaffebønner: 
                    

                         

Black Coffee Roasters Organic 
Velafbalanceret kaffe med en sød, nøddeagtig aroma og blød syrlighed. Noter af nødder, mild chokolade og citrus med et strejf af karamel.

Mountain Etiopisk Sidamo 
En vild kaffe! Vinøs og frugtagtig med noter af blåbær, en forfinet syre og en blød krop. Til jer der tør prøve noget nyt.

Mountain Guatamala Antigua
Dyrkes i nærheden af aktive vulkaner der beriger jorden og skaber en delikat og velafbalanceret kaffe. Med krydrede, chokoladeagtige toner,  en moden krop og højt syreindhold. Let røget og frugtagtig.

Har du brug for vejledning eller inspiration til mødekaffen?

Så husk at du altid kan kontakte vores dygtige konsulent-team, som alle har mange års erfaring med professionelle kaffeløsninger og gode kaffeoplevelser. Vi står klar til at give dig både vejledning og ny inspiration til jeres firmakaffe.

Du kan kontakte os for uforpligtende vejledning lige her.

Tilbage til toppen