<p>- National Salgschef</p>
Claus Ryberg
Claus Ryberg

- National Salgschef

Iskaffe på kontoret: et medarbejdergode på varme sommerdage

Der kan være mange forskellige præferencer, når det kommer til firmakaffe. Nogle foretrækker den sort og varm, men flere og flere foretrækker den også iskold – og måske endda med mælk, kaffesirup og isterninger.

Iskaffe er blevet mere og mere udbredt, både fordi det smager skønt, og fordi det kan køle på en ellers varm dag på kontoret. Derfor kan iskaffen erstatte din sædvanlige daglige kaffe, eller den kan supplere som et lille ekstra gode til din arbejdsdag.
 

Fra koldbrygget kaffe til ”snapchilled”

Oftest bruger man koldbrygget kaffe til at lave iskaffe. Det betyder, at kaffen brygges på koldt vand, så man hurtigt kan nyde kaffen over et par isterninger.

Der er dog flere ekstra smage og aromaer, der ikke kan udtrækkes af kaffebønnen, når kaffen brygges på koldt vand. Derfor er der flere og flere, der kigger mod ”snapchilled”-brygmetoden, hvor kaffen brygges på varmt vand som ved en normal kop kaffe, men hvor kaffen så nedkøles hurtigt, inden den serveres og nydes som iskaffe.

Den helt klare fordel ved denne brygmetode er derfor, at kaffen får den gode smag, som vi kender fra en varm kop kaffe – men at den stadig kan serveres kold og lynhurtig uden at smelte isterningerne.

Få den perfekte iskaffe med WMF

Ønsker du at tilbyde kunder, kollegaer eller samarbejdspartnere en skøn iskaffe, kan du få integreret et Chilled Coffee-modul til din WMF-maskine.

Modulet fungerer ved at friskbrygge en enkelt kop kaffe ad gangen, som hurtigt nedkøles gennem snapchilled-metoden. Resultatet er en smagfuld kop kaffe, færre smeltede isterninger og dermed en imponerende og velsmagende iskaffe.

Læs mere om dine muligheder med WMF her.

Hvordan fungerer snapchilled-metoden i WMF?

Først forberedes den varme kaffe i brygenheden, men før den rammer tuden, flyder den gennem en temperaturomformer. I denne omformer flyder koldt vand til den næste kop kaffe ind i den modsatte retning. Når det kolde og det varme vand flyder forbi hinanden, fordeles temperaturen, så kaffen køles, mens det rene vand opvarmes.

Dermed kræver vandet mindre opvarmning i maskinen, mens kaffen køles uden at kræve ekstra køleelementer. Det sparer energi – men sikrer også en iskaffe, der smager bedre og undgår en vandet konsistens fra smeltede isterninger.

 

Kontakt os her hvis dine medarbejdere skal have glæde af snapchilled kaffe denne sommer.

 

Tilbage til toppen