<p>- <em>National salgschef,<strong> </strong>BKI Professionel</em></p>
Claus Ryberg
Claus Ryberg

- National salgschef, BKI Professionel

Kaffe er ikke bare kaffe! Vælg den rigtige til jeres virksomhed

Når I har valgt den rigtige kaffemaskine til jeres virksomhed, så er det vigtigt at huske, at kaffe ikke bare er kaffe. Nok er kaffeautomaten essentiel for at brygge den gode kop kaffe på daglig basis, men i sidste ende bliver den aldrig bedre end den kaffebønne, du kommer i den. Vi guider dig til at finde den helt rigtige firmakaffe til jeres smag og behov.

I BKI Professionel har vi gennem årene udviklet tre forskellige kaffeserier, forfinet til forskellige maskiner og bryggemetoder. De er tilpasset varierende smagspræferencer, behov og ikke mindst budgetter – men vi garanterer dig, at du er sikret en god kop kaffe med dem alle.

Her på siden kan du derfor få et overblik over vores sortiment af kaffe til virksomhed og erhverv, og dermed spore dig ind på hvilken kaffe, I ønsker i jeres virksomhed.  

 

             Blend                       Guld                       Prestige                  Økologisk              Øko-Fairtrade

BKI Blend Billede af BKI GuldBillede af BKI prestigeBillede af BKI ØkologiskBillede af BKI økologisk fairtrade

BKI Formalede kaffer – Til jer der vil lave en god kop kaffe til mange

BKI’s formalede kaffer er udviklet til bryganlæg, kolbemaskiner og automater til fint formalet kaffe. Det er altså denne serie, du skal vælge, når du skal kunne en lave en god kop kaffe til mange og gerne på kort tid. Til mødet, konferencen eller hele kontoret. Her findes fem serier i sortimentet:

BKI Blend: Den gode all-round hverdagskaffe tilpasset den brede smag og til jer der ønsker en god kaffe-økonomi. Bønnerne i denne serie er ristet ekstra mørke, hvilket giver en meget kraftig og robust, men velsmagende kop kaffe.

BKI Guld:  I Guld serien finder I nogle af vores bestseller-kaffer! Serien er sammensat af kaffe fra blandt andet Sydamerika og Indonesien, de er mellem- til mørkristet og giver en dejlig kop kaffe med en rund og fyldig smag samt en let syrlig eftersmag. En kaffe alle kan lide.

BKI Prestige:  Er serien til jer, der ikke vil gå på kompromis men gerne vil forkæle medarbejdere og gæster med en ekstra god kop kaffe. Prestige-serien består af 100% arabicabønner fra nogle af verdens allerbedste kaffeområder som Colombia, Brasilien og Indonesien. De er lys- til melleristede for at bevare flest muligt af de fine og æteriske olier i kaffen – for god fylde og en aromatisk syrlighed. Med Prestige-kaffe får du frugtig og mild gourmetkaffe, der er både harmonisk og intens.

BKI Økologisk: Her finder du en serie med udelukkende økologiske bønner til jer, der vægter miljø og bæredygtighed i virksomheden såvel som i jeres kaffe. Serien spænder fra lys-, mellem- og til mørkristede kaffer, så I kan finde lige den kaffe, der passer til jeres smag. Flere af varianterne er også dobbeltcertificerede med bl.a. UTZ eller Rainforrest Alliance.

BKI Økologisk og Fairtrade: Vores lille økologiske serie med mellem- eller mørkristede bønner, der giver en smagfuld kop kaffe med intens fylde og beskeden syrlighed. Kafferne er dobbeltcertificeret som både økologiske og Fairtrade, hvilket sikrer kaffebønderne en fair pris for deres produkt samt forbedring af deres arbejds- og levevilkår.

 

                   Amazonas                   Double Roast Organic Fairtrade            Amazonas, formalet     

Billede af Black Coffee Roasters Amazonasbillede af Black Coffee Roasters Double Roast Organic FairtradeBillede af Black Coffee Roasters PRO Amazonas 500g

Black Coffee Roasters – Til jer der elsker espresso og ønsker mange muligheder

Black Coffee Roasters er vores professionelle sortiment af højkvalitetskaffer med primært espressobønner og helbønner. Serien er udviklet specielt til at præstere sit ypperste på semi- og fuldautomatiske kaffeautomater, og de er gode til jer, der vil have mulighed for at vælge mellem mange kaffespecialiteter som eks. cappuccino, café latte og macchiato.

Se her tre populære varianter lige her:

Amazonas: Er en af vores bestseller-kaffer, simpelthen fordi den smager, som en god kop kaffe skal smage! Bønnerne giver dig en kaffe med en behagelig fylde, afbalanceret mellem syrlighed, intensitet og volumen. Så glæd dig til en skøn kop kaffe med noter af mælkechokolade, honning og letristede mandler.

Double Roast Organic Fairtrade: Kaffen til den perfekte espresso! Og så er den endda økologisk og Fairtrade certificeret. Bønnerne er mørkristede med vores specielle risteteknik, der fremhæver kaffens smagsnuancer af mandler og mørk chokolade, ligesom I får en intens kop kaffe med rig crema, let syrlighed og en god eftersmag. Perfekt til mælkebaserede specialiteter som latte og cappuchino.

Amazonas, formalet.  Har I ikke en kaffemaskine med kværn? Derfor behøver I ikke at snydes for den ekstra god kaffeoplevelse. Vores populære Amazonas-bønne fås nemlig også i en formalet variant, så I kan brygge en fantastisk kop kaffe på bryganlæg eller på jeres maskine til formalet kaffe.

Se hele Black Coffee Roasters serien her.

 

            Guatemala Antigua                        Etiopisk Sidamo                                 Kenya AA

Mountain Guatemala Antigua kaffeBillede af mountain Etiopisk Sidamo Mørk kaffebillede af Mountain Kenya AA kaffe        

Mountain – Til jer der vil have den ypperste kaffeoplevelse

Mountain er vores feinschmecker-serie til jer, der vil have kaffeoplevelser ud over det sædvanlige. I denne serier finder I udelukkende kaffebønner dyrket i højlandet og på bjergskråninger fra verdens bedste kaffeområder. Mountain serien indeholder over 30 forskellige varianter, fra blends til single origin, og til alle bryggemetoder. Mountain egner sig særlig godt til caféer, restauranter og alle kaffenørder.

Se tre populære varianter fra Mountain lige her.

Guatemala Antigua: Denne kaffe fra Mellemamerika dyrkes i nærheden af aktive vulkaner, som er med til at berige jorden og dermed påvirke kaffens smag positivt. Her får I både en delikat og afbalanceret kaffe med let røgede, krydrede og chokoladeagtige toner. En kaffe med en moden krop og frugtig syre.

Etiopisk Sidamo: Sidamo anses for at være en af de fineste kaffesorter, der dyrkes i Etiopien, hvor den bjergrige og varme region er perfekt til kaffedyrkning i højderne. Her får I en vild kaffe med masser af krop og en forfinet syre. Vinøs, frugtagtig og med noter af blåbær. 

Kenya AA: Den oplagte kaffe til stempelkande, pour over og kolbe, hvor I giver kaffen tid til at udvikle sig fuldt ud. Klassificeringen AA er betegnelsen for den ypperste top-kvalitet af kaffebønner, og I får her en kraftig kaffe med høj syre og tydelige noter af solbær og citrus. En intens kaffeoplevelse til kaffeelskeren og kenderen.

Se hele Mountain serien her

billede af ristede kaffebønner

Tal altid med din BKI konsulent om det rigtige valg af kaffe til jer

Når vi starter en kaffeløsning op med jer, sørger vi altid for, at jeres kaffemaskiner er kalibreret og indstillet korrekt til lige netop jeres valg af kaffe. Hvis I på et tidspunkt har lyst til at skifte kaffe og prøve noget nyt, er det derfor vigtigt, at du kontakter din BKI kaffekonsulent så han/hun kan vejlede dig i forhold til jeres ønsker og jeres maskineri. En ny bønne kræver eksempelvis justering af kværnen i kaffemaskiner til helbønner, og bare en lille justering har enorm betydning for smagen af din færdigbryggede kaffe.

Ved skift af kaffe vil vi derfor sørge for at jeres kaffeautomater indstilles korrekt, så I altid får en god kop kaffe, der lever op til sit fulde potentiale.  

Kontakt din BKI konsulent lige her.

Tilbage til toppen