<p>- Marketingchef</p>
Anders Fisker Olesen
Anders Fisker Olesen

- Marketingchef

Nu er alle BKI-kaffer i miljøvenlige kaffeposer

Flere og flere virksomheder søger i dag mod bæredygtige løsninger, og måske I også gør det hos jer? Nu kan I sammen med os tage et skridt (mere) i den bæredygtige retning ved også at gøre kaffeløsningen mere klimavenlig. Nu er alle BKI's kaffer nemlig overgået til vores specialudviklede og genanvendelige kaffeposer.

I BKI arbejder vi kontinuerligt med at tænke og arbejde i mere bæredygtige baner. Derfor har vi sammen med vores folieleverandør PolyPrint udviklet en række miljørigtige og genanvendlige folier til vores mange kaffeposer. Til gavn for dig, os alle sammen og ikke mindst for miljøet.

Heldigvis har vi gjort det nemt for dig at implementere i din kaffeløsning. For nu er alle vores professionelle kafferserier nemlig overgået til de mere miljørigtige kaffeposer.

 uanset om du brygger firmakaffen af BKI formalet kaffe, Black Coffe Roasters eller Mountain - så tager du sammen med os et mere bæredygtigt valg.

Om vores klimavenlige kaffeposer

 • Tyndere poser: Folierne består nu kun af to lag plast fra samme plastfamilie, så de kan affaldssorteres sammen.
   
 • Mindre emballageforbrug: Faktisk bruger vi hele 15% mindre materiale pr. pose!
   
 • Reduceret CO2 udledning på hele 23% på folier til BKI formalede kaffer og 20% på folier til helbønner.
   
 • Samme gode opbevaring af kaffen: Folierne har en stærk barriere mod ilt og vand, så kaffen holder samme gode kvalitet og smag.
   
 • Folierne er metalfri og kan genanvendes som blød plast.

  


Vores kaffeposer reducerer også jeres plastforbrug

De klimavenlige folier fra BKI er tyndere, og dermed reduceres plastforbruget i vores produktion – men også hos jer i virksomhederne! I en typisk dansk virksomhed smides der dagligt store mængder plastik ud, så hvis vi kan hjælpe din arbejdsplads med at reducere dén mængde, så er det endnu et skridt i den rigtige retning.

Udover at de nye poser bidrager til at reducere plasticforbruget hos både jer og os, er vores kaffeposer også mere bæredygtige, fordi de kan genanvendes. Det typiske midterste metallag i en mere klassisk kaffepose er fjernet, og dermed kan de to resterende typer plastik genanvendes.

 

Sådan kan du være med til at genanvende dine BKI kaffeposer

Se her vejen fra en tom BKI kaffepose til dens genanvendelse - eksempelvis som en anden plastemballage, en fleecetrøje eller soveposefyld.

Du skal bare sørge for at sortere dine BKI kaffeposer som blød plast.


Stiller du også (bæredygtige) krav til din kaffeleverandør?

Hvis ikke du allerede stiller krav til din kaffeleverandør, så bør du gøre det – vi stiller nemlig også høje krav til os selv. Både når det gælder kvalitet og service, men i særdeleshed også bæredygtighed.

Valget om en mere bæredygtig folie er et naturligt led i BKI’s CSR-program, hvor vi støtter op om verdensmål nr. 12. Dette verdensmål handler om at reducere vores fodaftryk på naturen gennem måden, vi producerer og forbruger varer og ressourcer på.

Udviklingen af de genanvendelige folier er derfor ikke et enkeltstående bæredygtigt tiltag for BKI. Vi har forfinet og kontinuerligt udviklet vores produktionsapparat til løsninger som dette over lang tid – og i den nærmeste fremtid kan du forvente yderligere tiltag for reduktion af miljøbelastningen fra BKI’s hånd.

Vi håber, du og din arbejdsplads vil bevæge jer i en mere bæredygtig retning sammen med os.
 

De tekniske (men vigtige!) informationer om vores genanvendelige kaffeposer

 • Folien til vores kaffeposer er en nyudviklet højbarriere-folie, der har samme eller bedre barriereegenskaber end en aluminiumsfolie eller en metalliseret aluminiumsfilm.
 • Dermed forveksles folien ikke med alu-folie under affaldssortering.
 • Folien indeholder kun polyolefin-plast; Nærmere bestemt polyethylen (PE) og polypropylen (PP).
 • Derfor kan folien afsættes og genanvendes som en blandet polyolefin.

Folien til BKI's kaffeposer er testet af Teknologisk Institut, der også har udført miljø- og klimaberegningerne. Det er muligt at tilgå flere tekniske data eller stille spørgsmål hos vores fageksperter.

Du er meget velkommen til at kontakte os her.

Tilbage til toppen