<p>- National Salgschef</p>
Claus Ryberg
Claus Ryberg

- National Salgschef

Køb eller leasing af kaffeautomaten?

Hvis du er på udkig efter en ny kaffeløsning til din virksomhed, kan det være relevant at overveje, om I skal købe eller lease.

Der kan være flere årsager til, at det kan give mening at lease din virksomheds kaffemaskine. Måske I står i en situation, hvor I bliver flere medarbejdere. Måske vil I gerne prøve nogle forskellige maskiner i forskellige perioder. Måske I står i en situation, hvor det er nødvendigt at undgå eller reducere større omkostninger. Og så kan det være en god idé at lease frem for at købe, så du ikke belaster likviditeten.

Nogle af de primære fordele ved leasing af kaffemaskiner er, at:

  1. Du kan tilpasse ydelsen dit behov
  2. Du bestemmer leasingperioden
  3. Du bestemmer, om du vil overtage maskinen efter leasingperioden
  4. Du har fuldt overblik over din økonomi i leasingperioden.


Når du leaser en kaffemaskine, betaler du et fast beløb hver måned og har samtidig fuld råderet over maskinen uden at eje den. Du kan tilpasse aftalen og ydelsen, så den matcher de omstændigheder, du står i – også hvis disse omstændigheder forandrer sig fra periode til periode.

Hvis du supplerer leasingaftalen med en serviceaftale, slipper du fuldstændig for uforudsete udgifter i hele aftaleperioden. Og hvis du på sigt kan se, det giver mening at eje kaffemaskinen i stedet, kan du overtage maskinen efter leasingperioden.


Sikker leasingaftale i samarbejde med SG finans

Vi samarbejder med SG finans, som er et af landets førende leasingselskaber. Sammen med SG finans har vi gjort det nemt at etablere leasingaftaler – det vil sige ingen lange sagsforløb og kontrakter, der skal sendes frem og tilbage. Oftest kan du som kunde straksgodkendes, så vi kan igangsætte leasingaftalen, mens vi taler med dig – og kort tid efter kan du nyde en lækker kop kaffe.

Det er vores kaffekonsulenter, der styrer hele processen, men SG finans er involveret som leasingselskab, der fungerer som afsender på selve aftalen.  

Hvis du allerede ved, hvilken type kaffeløsning I har behov for i lige præcis din virksomhed, og du samtidig ved, at du skal beholde kaffemaskinen i mere end et år, kan det give mening i stedet at købe maskinen.

Når du køber en kaffemaskine hos BKI, betaler du her og nu – og dermed er kaffemaskinen din ejendom. Det kan være et godt økonomisk valg over tid, men der kan dog dukke uforudsete udgifter op til reparationer og service.

Derfor anbefaler vi, at du tegner en servicekontrakt, når du ønsker at købe din kaffeautomat. På den måde er du sikret hurtig og effektiv hjælp, hvis der opstår problemer med din kaffeløsning.

Overvej for eksempel leasing af

 

      WMF 1100S               WMF 1500S+            WMF 5000S+

WMF 1100S kaffeautomat    WMF 1500S+ kaffeautomat    WMF 5000S+ kaffeautomat 

WMF 1100s (kapacitet: ca 80 kopper/dag)
Med frisk mælk, køleskab og fast vandtilslutning
Leasing 729,- kr/måned

 

WMF 1500S+ (kapacitet: ca. 180 kopper/dag)
Med frisk mælk, 2 kaffekværne (espresso og kaffe), beholder til kakaopulver og køleskab
Leasing 1.441,- kr/måned

 

WMF 5000S+ (kapacitet: ca. 250 kopper/dag)
Med frisk mælk, 2 kværne (espresso og kaffe), beholder til kakaopulver og køleskab
Leasing 1.758 kr/måned

 

For alle tre maskiner er beregningen foretaget ud fra en leasingperiode på 5 år. Uden udbetaling og uden indfrielsessum. (Dog skal der betales 500 kr. i etableringsgebyr.)

Der er mulighed for at arbejde endnu mere med den månedlige ydelse. Det kan gøres ved at du lægger en udbetaling, vi kan aftale en indfrielsessum eller vi kan aftale en længere løbetid. Vores konsulenter kan hjælpe med at vise dig mulighederne.

Har du brug for hjælp til køb eller leasing af kaffemaskinen?

Hvis du er i tvivl om, hvilket valg, der vil være bedst for dig – eller hvis du har spørgsmål til vores maskiner eller løsninger – er du mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan tage en uforpligtende snak om dine muligheder.

Vi står altid til rådighed, når du skal sikre den bedste kaffe til dine kollegaer, kunder og samarbejdspartnere.Tilbage til toppen