<p>- Divisionschef BKI Professionel</p>
Søren Meng Nordby
Søren Meng Nordby

- Divisionschef BKI Professionel

Kaffemaskiner til erhverv i nyt showroom

Vi har slået dørene op for et unikt Showroom, der skal inspirere til den gode kaffepause og give vores samarbejdspartnere – gamle som nye – en mulighed for at opleve de kaffemaskinløsninger, vi tilbyder. 

Løsningerne spænder bredt fra bryganlæg til formalet kaffe, der skal producere stor volumen, til single-cup løsninger med hele bønner og espresso.

”Vi skal møde vores kunder der, hvor de er. Derfor er det også vigtigt, at vi tilbyder muligheden for at besøge vores showroom, se og mærke vores maskiner, og selvfølgelig smage vores kaffe”  

Med det nye showroom på vores hovedkontor i Højbjerg har du nu muligheden for at prøve de forskellige maskiner, smage vores forskellige bønner og få kyndig rådgivning af vores konsulenter, som er eksperter på området. Således kan I sikre, at I får givet jeres medarbejdere og kunder den bedste kaffepause.

Hvis din virksomhed mangler en ny kaffeleverandør, står vi altid klar til en snak om, hvordan den helt rigtige løsning ser ud for jer – selvfølgelig med friskbrygget kaffe.

Tilbage til toppen