<p>- Divisionschef BKI Professionel</p>
Søren Meng
Søren Meng

- Divisionschef BKI Professionel

Hvad koster det at skifte til økologisk kaffe?

Har du overvejet, om økologisk kaffe er det rigtige for din arbejdsplads? Så har du måske også tænkt, at omstillingen vil blive for stor en omkostning. Dén udfordring vil vi gerne tage op. For hvis du laver beregningen pr. kop eller pr. medarbejder, bliver det tydeligt, at det faktisk er muligt at få en økologisk kaffeløsning for et meget lille beløb.

Hvorfor vælge økologisk firmakaffe?

Hvis I allerede tænker i økologiske eller bæredygtige baner på arbejdspladsen, kan det være naturligt også at overveje en økologisk kaffeløsning. En økologisk profil skaber ofte positiv opmærksomhed hos både medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder. Det voksende økologiske fokus i samfundet medfører, at virksomheders økologiske initiativer skaber arbejdsglæde, motivation og stolthed internt på arbejdspladsen – samtidig med at det kan fungere som en vigtig konkurrencemæssig fordel eksternt.

Signalværdien er altså stor. Og med en økologisk kaffeløsning står det nærmest skrevet i ”panden” på maskinen, så det er let at kommunikere på en tydelig måde. 

Hvis din arbejdsplads er enten et offentligt eller privat spisested, kan det også være en fordel at tænke over jeres økologiregnskab. Hvis mere end 30% af jeres indkøbte råvarer er økologiske, kan I nemlig gøre jer fortjent til Det Økologiske Spisemærke fra Økologisk Landsforening. Og i dette regnskab batter en omstilling til økologisk kaffe i høj grad.
 

Billede af en kaffemark med økologisk kaffe

Vil du betale 8 øre ekstra for en økologisk kop firmakaffe?

Du har måske ikke det præcise tal for, hvor meget kaffe I bruger pr. medarbejder om året. Du kan dog gå ud fra en tommelfingerregel om 4 kg. kaffe pr. medarbejder årligt. Afhængigt af den kaffe, du vælger, kan der være ca. 12 kr. i forskel pr. kg. kaffe, hvis I skifter fra konventionel til økologisk kaffe.

Det svarer til 48 kr. ekstra om året pr. medarbejder for en økologisk løsning. Det er i ca. 8 øre ekstra pr. kop kaffe.

Det kan være, at lige netop jeres kaffevalg giver en endnu billigere omstilling, så lad os lave den præcise beregning for dig. Kontakt os i dag for en uforpligtende beregning og snak om jeres muligheder.

Før den økologiske omstilling igennem med BKI Professionel

En økologisk omstilling på arbejdspladsen handler naturligvis ikke kun om kaffe. Ønsker du et bredere økologisk sortiment, forhandler vi også både økologisk te, kakao, sukker mm.

Se hele vores inspirerende udvalg af økologiske produkter her.
 

Billede af økologiske kaffebær på gren

Tilbage til toppen