<p>- <em>National salgschef,<strong> </strong>BKI Professionel</em></p>
Claus Ryberg
Claus Ryberg

- National salgschef, BKI Professionel

Placér dine kaffeautomater klogt - og få god kaffe og kaffe-økonomi i hele virksomheden

En virksomheds fysiske omgivelser og medarbejdernes arbejdsgang har faktisk meget at sige i forhold til, hvordan I bør placere jeres kaffemaskiner bedst. Og tænker I klogt, er der både penge at spare i jeres kaffeløsning, ligesom alle sikres en god kop kaffe hele dagen igennem.

Måske I allerede ved, hvilken slags kaffe I gerne vil drikke i jeres virksomhed? – Det er første skridt på vejen til at finde den rigtige kaffeløsning til jer. Næste skridt er at finde den rigtige type kaffemaskine, men rigtig vigtigt er det også at se nærmere på jeres behov og fysiske rammer.

For hvor placerer man egentlig kaffeautomaterne smartest i lige præcis jeres virksomhed? Læs med her og få BKI-konsulentens råd til at sikre god kaffe og kaffeøkonomi i hele virksomheden.

Fællesarealet kræver høj kaffe-kapacitet

Som tommelfingerregel bør I tænke på at placere den primære kaffemaskine, hvor I er flest. I mange virksomheder er det typisk et større fællesareal i eller tæt på spiseområdet. Men husk også at tænke kaffemaskinens kapacitet ind i dens placering. I fællesområdet bør I vælge en kaffemaskine med høj kapacitet, som er designet til at brygge mange kopper dagligt.

Overvej desuden om I i fællesarealet bør stille to ens automater ved siden af hinanden? På den måde kan I minimere kø-dannelse, hvis I er mange medarbejdere, ligesom I ikke skal undvære kaffe, hvis den ene automat er ude af drift.

Kaffeautomater med høj kapacitet findes bl.a. fra vores sortiment af WMF og Animo:

 

                WMF 5000S+                       Animo Optibean 3 XL            Animo OptiVend 43 NG Instant

billede af kaffemaskinenen WMF 5000S+Billede af animo kaffemaskine

 

WMF 5000S+ -  Forkæl med kaffeoplevelser af ypperste kvalitet
Til jer der virkelig vil investere i glade og tilfredse medarbejdere og forkæle dem med kaffe-, espresso- og chokoladespecialiteter med helbønner og frisk mælk. Med hele to bønnebeholdere og kværne kan I vælge jeres favorit-bønner og skabe lækre baristaoplevelser på arbejdspladsen.
 

Animo OptiBean 3 XL - Kaffe når det skal være nemt og lækkert
Vælg mellem et væld af lækre italienske kaffe-specialiteter af friskkværnede helbønner og med instant mæk. Her får I en en altid velsmagende kop kaffe af super kvalitet, men med nemmere daglig håndtering og rengøring, der sparer jer for tid og omkostninger. Vælg mellem alt fra espresso til cappuccino, wiener melange og chokolademælk.
 

Animo OptiVend 43 NG Instant - Til den hurtige og velsmagende kop 
Til jer der vil have god kaffe uden ventetid. Her får I en instantmaskine med et bredt udvalg af lækre instant kaffe- og kakaodrikke, der kan tilfredstille de fleste - for en altid nem og velsmagende kop i arbejdsdagen. Drikkene kan indstilles efter personlige smagspræferencer, og maskinen er ekstra nem at vedligeholde, ligesom har lave driftsomkostninger. 
 

Se flere kaffeautomater fra vores sortiment her.
 

Vælg en mindre søstermodel til kontorgangen – og spar penge

Måske der fra kontorgangen er lang vej at gå til fællesarealet? Afhængig af jeres virksomheds størrelse, er det slet ikke sikkert, at I her behøver at installere den samme store kaffeautomat alle steder. Så her er der penge at spare.

Med BKI’s brede sortiment af kaffemaskiner, har I nemlig mulighed for at vælge en mindre søstermodel fra samme maskinserie - uden at gå på kompromis med den gode smag. De mindre kaffemaskiner kan nemlig ofte brygge den samme og gode kop kaffe som de store, men maskinens størrelse og kapacitet er blot mindre. Præcis ligesom jeres udgift.

Gode automater til kontorgangen og den lille afdeling kunne være:

 

         WMF 1100S                       Animo OptiFresh Bean 3

billede af WMF kaffemaskine 1100SBillede af kaffemaskine Animo optifresh

 

WMF 1100S - Bartistaoplevelser i kompakt design
En lækker og kompakt kaffeautomat i samme høje kvalitet som alle WMF’s maskiner, men i et praktisk og mindre design. Og tag ikke fejl - den luksøriøse kaffeoplevelse fra de størrere maskiner er bevaret til fulde. Med én eller to kværne til hel- og espressobønner og mulighed for at anvende både frisk eller instant mælk. Så er der sikret lækker baristakaffe - også på gangene.

Animo OptiFresh Bean 3 - For den gode kop kaffe på kontorgangen
En mindre udgave af Animos helbønnemaskiner oplagt til steder med begrænset plads, men med samme lækre kaffeoplevelse. Animo har også mindre kaffeautomater, der brygger kaffe på formalet kaffe eller instant, perfekte til kontorgangen.

På den måde kan I med en kombination af forskellige kaffeautomater både spare penge og give alle jeres medarbejdere nem adgang tilden gode gode kop kvalitetskaffe.

Uanset hvor i virksomheden de befinder sig.
 

billede af kaffer der trækkes i kaffeautomat i virksomheden


I mødelokalet og konferencesalen – og når god kaffe skal være enkel

Hvis I ofte holder store møder eller konferencer, er det rart at kunne brygge store mængder kaffe på én gang. Her er der ikke tid til, at folk i pausen trækker hver deres specialkaffe fra kaffeautomaten, ligesom der i mødesituationen er god symbolik i at deles om den samme kaffe. Hertil anbefaler vi et af vores mange bryganlæg, hvor kaffen kan tappes direkte i eks. termokander.

Men vidste du, at rigtig mange af os faktisk også foretrækker en helt klassisk kop filterkaffe i løbet af arbejdsdagen? For mange er det enkle og hurtige valg nemlig det bedste. Derfor kan det være en god ide også at installere et lille bryganlæg i fællesarealet ved siden af den fuldautomatiske kaffeautomat med kaffespecialiteterne. Så er det nemt og hurtigt at tage det enkle valg i arbejdsdagen, og I viser jeres medarbejdere, at I tilgodeser alle kaffe-præferencer i huset.

 

                                          Bonamat bryganlæg                         Coffee Queen

billede af bryganlæg til kaffebillede af lille bryganlæg - kaffemaskine til erhverv

 

Bonamat, store bryganlæg: - Den gode kaffe til mange
Kaffen til termokanderne og det gode møde. Her findes modeller, der kan brygge alt fra 5-20 liter kaffe ad gangen, de kan indstilles til at levere friskbrygget kaffe på et angivet tidspunkt, ligesom holder sig varm i de indbyggede containere. Anlægget kan med fordel installeres i et tekøkken tæt på mødelokalet eller i kantinen.

Coffee Queen, små bryganlæg - Altid friskbrygget filterkaffe
Det oplagte bryganlæg som supplement til fællesarealet eller den mindre afdeling, der foretrækker filterkaffe. Coffee Queen brygger 2,5 liter kaffe på kun otte minutter, og holder sig varm i den indbyggede termobeholder. Nem at tappe direkte i koppen.
 

Lad os sammensætte den professionelle kaffeløsning til jer

Den gode kaffeløsning skal naturligvis altid tilpasses den enkelte virksomhed. Vores professionelle BKI-konsulenter har mange års erfaring med at sammensætte skræddersyede kaffeløsninger til virksomheder - så lad os vejlede jer til den bedste kop kaffe til jeres smag, behov og budget.

Kontakt os i dag, for et uforpligtende tilbud på jeres kaffeløsning.  
 

billede af kaffebønner

Tilbage til toppen