<p>- Salgs- og teknisk chef</p>
Claus Ryberg
Claus Ryberg

- Salgs- og teknisk chef

Rancilio - Den bedste espressomaskine til erhverv

Tag italiensk kvalitet og tilsæt banebrydende teknologi samt prestigefyldt design, og du har opskriften på, hvorfor Rancilio efter vores optik er den bedste espressomaskine til caféer og restauranter. Derfor anbefaler vi Rancilio espressomaskiner til kvalitetsbevidste virksomheder, som vil servere den ypperste espressokaffe.  

En perfekt espressooplevelse

Med en solid og exceptionel espressomaskine som Rancilio har du forudsætningerne for at levere en helstøbt espressooplevelse hver gang. Vi har kåret den italiensk espressomaskine Rancilio som den absolut bedste espressomaskine, fordi den er suveræn overlegen på alle områder. 

Afgørende egenskaber for eminent kaffe

Rancilio har de egenskaber, der skal til for, at du kan brygge en espresso af høj kvalitet. Den optimale gennemløbstid for en espresso ligger på 22-30 sekunder, alt efter hvordan du ønsker din espresso. Temperaturen på vandet skal ligge stabilt på et niveau mellem 90-93 grader. Derudover er det afgørende, at trykket ligger på 9-10 bar, fordi trykket sikrer, at der kommer den rette mængde ”crema” på toppen af espressoen. Netop disse essentielle egenskaber får du med, når du laver kaffe på en Rancilio espressomaskine.

Rancilio har det hele

Espressomaskiner fra Rancilio besidder alle de kvalifikationer, en professionel espressomaskine skal have. Med den banebrydende teknologi sikrer du de bedste forudsætninger for, at du kan brygge den perfekte espressokaffe til dine kunder.

Designet på Rancilio er autentisk og luksuriøst. Alene synet af den flotte espressomaskine vil fylde din restaurant eller café med italiensk klasse. En Rancilio espressomaskine er derfor det oplagte valg til virksomheder, der vil investere i en rigtig god espressomaskine, hvor driftssikkerhed og brugervenlig betjening også er afgørende kriterier. 

Optimale arbejdsbetingelser
Rancilio har patent på flere af sine brygningsmetoder, blandt andet iSteam og youSteam. Det gør det muligt at opvarme og skumme mælken med en blanding af damp og luft, der giver en blød og kompakt ”crema” på toppen. Teknikken tilfører en koncentreret smag, som adskiller espressokaffen fra andre kaffetyper på menukortet.   

Det intelligente styresystem gør, at Rancilio espressomaskiner er særdeles velegnede til hoteller, restauranter og caféer. Det skyldes, at teknologien justerer luften i henhold til mængden af mælk, hvilket sikrer den samme ensartede kvalitet – hver gang!

Rancilio Classe-serien 
Enhver kaffebønne er unik, da bønnerne er et naturligt fremstillet produkt. Selv de mindste ændringer i klimaet påvirker kvaliteten af bønnen. Hver kaffebønne har derfor sin egen historie, og med Rancilio Classe varianterne giver du bønnerne den behandling, de fortjener – for at sikre, at du altid får en fortrinlig og ensartet espresso.

Hos BKI har vi valgt udelukkende at forhandle Rancilio Classe espressomaskiner, fordi vi mener, at det er de absolut bedste espressomaskiner på markedet: 

Rancilio Classe 5
Funktionel industriel minimalisme og et moderne design er hovedkomponenterne i denne yderst driftssikre espressomaskine fra Rancilio. Maskinen har et ergonomisk bekvemt arbejdsområde og et avanceret high-tech USB-system, som gør det nemt og særdeles brugervenligt at betjene og indstille maskinen.


Rancilio Classe 5 Tall, 3 groups USB

Rancilio Classe 5 Tall, 2 groups C Lever (USB)

Rancilio Classe 5 Tall, 2 group

Rancilio Classe 5 S 1 grp. C Lever

 

Rancilio Classe 7
En klassisk espressomaskine, der er garant for pålidelighed. Designet i poleret, rustfrit stål med innovative funktioner, der er udstyret med USB-teknologi, som giver mulighed for en hurtig og præcis styring af de vigtigste maskinindstillinger. Den kommer også med smart Soft Touch-teknologi, der gør de daglige arbejdsopgaver lettere for baristaen.


Rancilio Classe 7E 2 Groups

Rancilio Classe 7E Tall 2 groups

Rancilio Classe 7E Tall 3 groups

 

Rancilio Classe 9
En espressomaskine med elektronisk styring og automatisk dosering. Den er designet med et innovativt styringssystem, Xcelsius, der gør det muligt at indstille kaffens temperatur med enten en stigning eller et fald på fem grader i løbet af de 25-30 sekunder, det tager at brygge espressokaffen. Denne teknik gør, at du får de enkelte aromatiske nuancer frem i hver enkelt blanding, hvilket giver en perfekt espressokaffe. 


Rancilio Classe 9 Tall 2 grups, USB

Rancilio Classe 9 Tall Xcelsius 4 groups, USB

Rancilio Classe 11
Denne espressomaskine er skabt med ét formål: At skrive et nyt kapitel i historien om espresso af højeste kvalitet. Simpel, hurtig og intuitiv teknologi gør, at touch-skærmen giver øjeblikkelig mulighed for at navigere blandt de mange funktioner.

Classe 11 er udstyret med det samme innovative styringssystem som Classe 9, Xcelsius. Læg dertil den unikke software, CONNECT, som giver en nøjagtig overvågning af maskinen i drift, og et nyt stykke historie om espressokaffe er skrevet. 


Rancillio Classe 11 Xcelsius 2 groups Tall black, USB

Rancillio Classe 11, Xcelsius 3 groups Tall White, USB

Historien bag Rancilio
Rancilio er et historisk mærke, der siden 1927 har arbejdet passioneret med at udbrede den velkendte italienske espresso. Det har de gjort med deres koncept ”Coffeeing the world”. Det er en filosofi, der ikke udelukkende består af teknologi, men også fokuserer på talent og opfindsomhed.

Stærk fusion med EGRO
En dynamisk fremtid skal bygges på en strålende fortid, hvilket er årsagen til, at Rancilio i 2008 fik følgeskab af den schweiziske virksomhed, EGRO, der siden 1934 har haft ekspertise inden for design og optimering af fuldautomatiske kaffemaskiner.

Fusionen er endnu en god grund til, hvorfor Rancilio er mere end bare en god espressomaskine. Sammen skal Rancilio og EGRO sikre, at dine kunder i mange år frem, kan nyde god, forfriskende kaffe direkte fra espressomaskinen. 

Tilbage til toppen