<p>- National salgchef</p>
Claus Ryberg
Claus Ryberg

- National salgchef

God hygiejne efter nedlukning af kalkfilter

Hvis din kaffemaskine og dermed dit kalkfilter kun har været brugt begrænset i en længere periode, kan det gå ud over hygiejnen i selve filteret. Derfor anbefaler vi af hygiejniske årsager at skylle filtrene igennem med vand for at undgå en dårlig smag fra filtret.

Skylning af dit kalkfilter
Hvis dit kalkfilter ikke har været i brug i cirka en uge, anbefaler vi på det stærkeste at du gennemskyller filtret. Det er nemt gjort og du sikrer dermed en god hygiejne i filtret.

Hvis filteret har stået stille uden gennemskylning i 4 uger, anbefaler vi, at du udskifter filtret, da der kan være risiko for baktierievækst.

 

 

Guide til "ældre" filterhoved
1. Tag en spand og sæt under flush ventilen
2. Åben for flushventilen og skyl filtret via denne, se i skemaet her under hvor meget vand der skal skylles med.

Det ældre blå filterhoved skylles ved at trykke på flushventilen, der er monteret på afgangssiden. Pilen angiver placering af flushventilen, der skal trykkes på. 

 

 

Guide til nyt filterhoved
1. Tag en spand og sæt under flushventilen
2. Åben for flushventilen og skyl filtret via denne, se i skemaet her under hvor meget vand der skal skylles med.

Det nye filterhoved skylles ved at dreje på flushventilen, der er integreret i hovedet. Pilen på billedet viser flushventilen, der skal drejes. 

Har du spørgsmål til hvordan du skal håndtere dine BWT filtre eller hvordan du renser dem? Så kan du altid kontakte vores tekniske afdeling på servicebki@bki.dk eller telefon 86 29 22 99

Tilbage til toppen