<p>- <em>National salgschef,<strong> </strong>BKI Professionel</em></p>
Claus Ryberg
Claus Ryberg

- National salgschef, BKI Professionel

3 tips der gør din firmakaffe bedre: Sådan giver du dine kolleger endnu bedre smagsoplevelser.

Hvis I gerne vil forkæle jeres medarbejdere og gøre lidt ekstra for at gøre kaffepausen endnu bedre – ja så har vi her et par små tips til at gøre de gode smagsoplevelser til flere.

1. Lad filterkaffen nå nye højder: Kværn selv jeres bønner og lad duften sprede sig. 

Nogle gange er det de små ting, der gør hele forskellen. Og vil du forkæle dine kolleger eller mødegæster med en ekstra god kop filterkaffe, kan du overveje at investere i en professionel kaffekværn og kværne dine favoritbønner selv – lige inden brygning.

Du vil opleve, hvordan duften af frisk-kværnede bønner spreder sig i huset, og hvordan dine kolleger kommer til at glæde sig til den første kaffetår. Og de bliver ikke skuffede, når de smager, hvordan kaffens aromaer og smagsnoter kommer til sin fulde ret i en velbrygget kaffe af nymalede bønner.

Hvad med at vælge filterkaffe efter sæson eller bryg månedens kaffe?

Er I vilde med at smage noget nyt? Så overvej af skifte kaffebønnerne til jeres filterkafe efter sæson, eller indfør månedens kaffe, og gør jeres firmakaffe til et spændende og hyggeligt smagseksperiment i har sammen.

Hiv fat i din BKI-konsulent og lad ham eller hende guide dig til at vælge kaffer fra vores store sortiment, der passer til eks. sommer eller vinter, eller lad dem finde en række kaffer til jer med forskellige smagsprofiler.

Så kan I løbende skifte kaffe og eksempelvis kommunikere ved kaffeøen eller på intranettet, hvor sæsonens kaffe er fra og hvilke smagsnuancer den indeholder. Så bliver kaffen hurtigt en hyggelig begivenhed i sig selv.

Se nedenfor et par bud på lækre kaffer til jeres filterkaffe eller gå selv på opdagelse i Black Coffee Roasters og Mountains universer af helbønner.

OBS: Vi anbefaler kun, at dette gøres til filterkaffe eller stempelkander. Helbønner til fuldautomatiske kaffeautomater bør ikke skiftes uden at automaten indstilles korrekt til den nye bønne. 
                    

                         

Black Coffee Roasters Organic 
Velafbalanceret kaffe med en sød, nøddeagtig aroma og blød syrlighed. Noter af nødder, mild chokolade og citrus med et strejf af karamel.

Mountain Etiopisk Sidamo 
En vild kaffe! Vinøs og frugtagtig med noter af blåbær, en forfinet syre og en blød krop. Til jer der tør prøve noget nyt.

Mountain Impala
Fyldig og delikat kaffe fra Colombia og Indonesien. Passer den skandinaviske smag med sin fine aroma og fyldige krop 

2. Kaffeautomaten: Fortæl den gode historie og gør smagsoplevelsen endnu bedre!

Også ved den fuldautomatiske kaffeautomat, kan du gøre kaffeglæden endnu større. Mange af vores moderne og mest populære kaffeautomater har i dag et digitalt display, hvor du eksempelvis kan kommunikere alt fra nyheder til jubilæer – og til hvilken kaffe du trækker i automaten!

Igen handler det om at fortælle den gode historie om kaffen, som du tilbyder din kollega. Er den økologisk eller Fairtrade? Hvorfra i verden stammer den fra, og hvilke smagsnoter kan du forvente at finde i kaffekoppen?

Den gode historie, som lidt basal information fra kaffens emballage eller fra din konsulent, styrker forventningens glæde og kan være med til at skabe endnu mere positive smagsoplevelser omkring kaffen. Og det understreger, at I som virksomhed værdsætter jeres medarbejde ved at give dem gode kaffeoplevelser i hverdagen. 

3. Hold kaffeområdet lækkert - og tilbyd det lille ekstra

Nok skal kaffen være velbrygget, men hvis kaffeområdet ikke er pænt og indbydende, så er det faktisk svært at smage. Sørg for at kaffeområdet altid er rent og ryddeligt, og overvej at gøre kaffepausen endnu bedre ved at forkæle dine kolleger med lækkert tilbehør. Til den søde tand og en hyggelig pause.

Vi har bl.a. et stort udvalg af chokolader, kaffesirupper samt masser af lækre te og portionsbreve med kakao i spændende smagsvarianter.

Så gå på opdagelse i alt vores tilbehør og gør kaffepausen endnu bedre.
 

        Chokolader og småkager                        Kaffesirup                           Kakao og brevprodukter

  

Har du brug for vejledning eller gode ideer til at gøre kaffen til noget særligt?

kontakt en af vores dygtige BKI-konsulenter for vejledning til jeres kaffeløsning eller få ny inspiration til den gode kaffeoplevelse.

Tilbage til toppen