<p>- Divisionschef BKI Professionel</p>
Søren Meng
Søren Meng

- Divisionschef BKI Professionel

4 fordele ved at bruge data til optimering af din virksomheds kaffeløsning

Ville det ikke være dejligt at blive adviseret om din kaffeautomat skal rengøres, mangler bønner eller grumsebeholderen skal tømmes? Bliver der lavet flest kopper kaffe om mandagen eller om fredagen på din arbejdsplads? Bliver der lavet flest cappuccinos eller americanos? Og kunne det være en fordel for din arbejdsdag, at du vidste præcis, hvornår der bør fyldes kaffe og mælk på maskinen?

Det kan du rent faktisk blive klogere på med WMF Connect, som er et stykke software, der gør det muligt for dig at trække data ud af din WMF-kaffeløsning. De data kan du bruge til at blive klogere på, hvordan kaffemaskinen bliver brugt i din virksomhed, så du kan vedligeholde maskinen optimalt og dine kollegaer og kunder altid får den bedst mulige kaffeoplevelse.

4 fordele ved WMF Connect

  1. Få overblik over kaffeforbruget, så du ved hvornår der skal fyldes op og rengøres
    WMF Connect giver dig mulighed for at få overblik over kaffeforbruget, så når der er ekstra run på kaffemaskinen, ved du hvornår du skal sørge for opfyldning af både kaffe og mælk. Og når der ikke er travlt eller maskinen ikke er i brug, kan maskinen blive renset. WMF Connect giver dig besked om det hele direkte på dashboardet. Du kan også sætte WMF connect op, så du modtager fejlmeldinger om maskinen via e-mails
     
  2. Sørg for, at alle altid kan få den kaffe, de foretrækker
    Måske oplever du, at der bliver drukket meget sort kaffe om morgenen, når folk skal op og i gang – og flere cappuccinos ud på eftermiddagen, hvor de søger den gode caféoplevelse? Med denne løsning fortæller maskinen dig, hvornår det er vigtigt at være særligt opmærksom på at fylde mælk på maskinen, så brugerne kan få den kaffe de ønsker – hele dagen.
     
  3. Brug kaffeautomaten som kommunikationskanal
    Du har mulighed for at lave promotions på skærmen og samtidig tidsstyre budskaberne, så de passer præcis til brugerne af kaffemaskinen på din arbejdsplads. Måske du har særlige tilbud eller beskeder, du ønsker brugerne skal se med det samme. Det kunne være ”køb en stor cappuccino og få en småkage med i købet” eller ”du kan nu vælge havredrik i stedet for mælk”. Med få klik kan du vise tilbuddet eller beskeden på alle dine maskiner uanset lokation.
     
  4. Sikker forbindelse via indbygget SIM kort
    Så ingen risiko for uautoriseret adgang til dit netværk. Simkortet er indbygget i automaterne og sender data så snart den tændes.

WMF Connect – når god kaffe møder digitale løsninger

WMF Connect er et stykke software og et SIM-kort, de fleste WMF-maskiner er født med og på den måde optimere din kaffeløsning – nemt og enkelt! Softwaren hjælper dig med at håndtere din kaffeløsning på den bedst mulige måde og hjælper dig med at:  

  • Overvåge og kontrollere brugen af din WMF-kaffemaskine. Alt er kombineret i en løsning med et dashboard, der giver dig forbrugsoverblik, fortæller dig om fejl og optimal håndtering.
     
  • Styre hvem der har rettighederne til at bruge maskinen – lige efter dine behov. Du kan tildele roller til bestemte personer på bestemte lokationer f.eks. en afdelingsleder.
     
  • Styre din kaffemaskine, selvom du ikke er i nærheden ved at integrere med din mobil eller andre devices. På den måde kan du holde øje med opdateringer, fejl, prisstyring eller noget helt fjerde direkte fra din arbejdsstation.

Betjen kaffemaskinen direkte fra mobilen med WMF Smart Remote

Ud over WMF Connect findes også WMF Smart Remote, som er en løsning, der gør det muligt for dig at betjene kaffemaskinen på din arbejdsplads direkte fra mobilen – nemt og enkelt. Det betyder, at du kan brygge dig selv din favoritkaffe helt uden at skulle røre ved maskinen. Læs mere om løsningen her.

Sikkerheden vægtes højt

Med WMF Connect går din kaffemaskine online. Vi forstår, at der kan være bekymringer forbundet med dette. Derfor er WMF Connect lavet med et IT-sikkerhedssystem, der er særligt modstandsdygtigt mod firewalls og gateways, og som kører på sin egen linje. Dermed skal maskinen ikke kobles på din virksomheds netværk.  

Derudover følger WMF Connect GDPR-lovgivningen, og derfor er din data krypteret. Når du skal have adgang til maskinen, er det gennem en verificering af din identitet og rolle. 

Er du interesseret i at høre mere om WMF Connect?

Vil du vide mere om, hvor meget data, du rent faktisk kan trække ud af din kaffemaskine, og hvordan du kan bruge kaffemaskinen som intern kommunikationskanal? Eller vil du gerne bare høre om, hvordan vi kan hjælpe dig med den optimale kaffeløsning til din arbejdsplads?

Kontakt os i dag til en snak om jeres nye kaffeløsning – helt uforpligtende!

Tilbage til toppen