SE MERE OM KAFFELØSNINGER TIL:

Alt i kaffeløsninger til erhverv

Du finder alt i kaffeløsninger her hos BKI - din professionelle kaffeleverandør. Der er ikke den branche, hvor vi ikke kan sammensætte en kaffeløsning, der vil falde i jeres smag.

Danskerne er et kaffedrikkende folk, som vil værdsætte, at I har gjort jer umage med jeres kaffeløsning. Muligheden for at bestille eller få serveret kaffe er noget, vi ser som en selvfølgelighed i alle situationer. Derfor er kaffe et must overalt, hvor vi færdes.

Den gode kvalitetskaffe er noget vi længes efter, og vi forbinder kaffe med et godt velvære. Dagens første kop får os godt fra start, den smager også fantastisk efter middagsmaden og eftermiddagskaffen gør, at vi nemmere kommer gennem dagens sidste strabadser. 

Kaffe til enhver branche

Vi har kaffe til enhver lejlighed i erhvervsmæssige sammenhænge. Der er ikke det sted, hvor man som kunde eller gæst ikke vil forvente at kunne finde en god kop kaffe. Når vi trænger til en hyggestund eller til en hurtig opkvikning, så tyr vi til den gode kaffe eller en dejlig kop te. En god kaffeløsning er derfor af den største nødvendighed inden for enhver branche.  

Klik på din branche og læs mere om vores tilpassede kaffeløsninger til hver enkelt industri. Du finder kaffe til alle brancher, og har du særlige behov, så tager vi gerne en snak om, hvordan kaffeløsningen kan tilpasses jer.

Hvad enten du er ude efter kaffe, der skal serveres eller selvbetjeningskaffe, så finder du det hos BKI. Med en professionel industrikaffemaskine kan dine gæster, kollegaer, samarbejdspartnere mm. kan betjene sig selv. Find jeres nye kaffemaskiner til erhverv her. 

Hvorfor BKI Professionel

  • Landsdækkende og hurtig service
  • Kaffeleverandør siden 1960
  • 100% dansk ejet kaffeleverandør

Se vores store sortiment

Gå direkte til vores store sortiment, her finder du både kaffe og te, samt alt i tilbehør. Vi har lækre specialiteter og et stort udvalg af maskiner til alle slags varme drikke.

Tilbage til toppen