Kaffeløsning til festivaler og forlystelsesparker

Festivaler forbinder vi som regel med alkohol som den primære drik, men i løbet af dagen samt dagen derpå kan en varm kop kaffe gøre underværker og hjælpe dig med at gennemføre dagen.

Festivaler er som regel et samlingspunkt for rigtig mange mennesker. Derfor er efterspørgslen på kaffe utrolig høj, og koncentreret på et lille område, derfor er det vigtigt at have den rigtige kaffeløsning til festivalgængerne.

Behovet for en god kop kaffe gør sig også gældende for forlystelsesparker, som er et sted, hvor hele familien samles. Hvad er mere fristende end en dejlig varm kop kaffe, mens man venter på at ungerne er færdige med en tur i forlystelserne?

Fælles for både festivaler og forlystelsesparker er, at du ikke skal undervurder en kop kaffe i den givende stund. Hos BKI har vi mange forskellige kaffeløsninger alt afhængig af jeres behov.

Bestil velsmagende kaffe til store forsamlinger

Vi sørger for at sprede god stemning og fantastisk kaffe til folket, og vi er først tilfredse, når I har lyst til kop nummer 2. Om det er kaffeautomater, der er placeret rundt omkring i parken eller festivalen, eller om det er filterkaffe, der skal serveres, så går vi aldrig ned på kvaliteten af kaffen.

Kontakt os her på siden, så finder vi frem til den kaffeløsning, der passer til jeres behov og miljø. Sammen kan vi sikre, at jeres gæster får den bedste kaffeoplevelse og gode minder med sig hjem.

Se vores store sortiment

Gå direkte til vores store sortiment, hvor du finder både kaffe og te, samt alt i tilbehør.

Vi har lækre specialiteter og et stort udvalg af maskiner og automater til alle slags varme drikke. 

Tilbage til toppen