Kaffeløsning til hoteller og konferencecentre

Et hotelbesøg er ofte kortvarigt, men gæsten vil altid huske jeres enestående kaffe. Stedet, hvor gæsten befinder sig på dit hotel, er afgørende for hvilken kaffeløsning, der skal installeres.

Om det er en konference med 4-500 deltagere, et mødelokale med 10 personer, under ventetiden i receptionen, i hotellets bar eller restaurant, eller hvis gæsten bare trænger til en varm kop kaffe på sit værelse, vil gæsten altid huske den gode kaffe.

BKI er med hele vejen fra den første vejledning til, at kaffen står klar til at blive serveret for jeres gæster. Uanset hvilken kaffeløsning jeres hotel vælger, om det er almindelig kaffe, kaffeautomater, kakao eller te, vil kvaliteten af vores produkter altid være høj.

BKI er den perfekte kaffepartner for hoteller eller konferencer, der vil forbedre gæsterens oplevelse gennem en helt ekstraordinær kop kaffe.

Bestil en kaffeløsning

Book en tid her på siden, så vi kan rådgive jer om den bedste kaffeløsning, som dækker jeres behov. Lad os tage dialogen om, hvad dit hotel vil signalere, og lad os i fælleskab komme frem til den bedste løsning, så jeres gæster får den bedste kaffeoplevelse, når de er gæster på jeres hotel.

Se også vores andre kaffeløsninger til virksomheder, café, forlystelser og festivaler.

Se vores store sortiment

Gå direkte til vores store sortiment, hvor du finder både kaffe og te, samt alt i tilbehør.

Vi har lækre specialiteter og et stort udvalg af maskiner til alle slags varme drikke.

Tilbage til toppen