Kaffeautomater til erhverv

Gode kaffeautomater er en nødvendighed i ethvert erhverv, og der er snart ikke den virksomhed eller det kontor, hvor en industrikaffeautomat eller -kaffemaskine ikke er hverdagens omdrejningspunkt.

Størstedelen af dine medarbejdere og kunder er afhængige af en kaffeautomat på kontoret, der kan forsyne dem med en dejlig opkvikkende kop kaffe. En kaffeautomat spiller derfor en helt central rolle i virksomheden – ja faktisk i alle erhverv. I dag forventes det ligefrem, at I kan tilbyde medarbejdere og kunder en kaffeforfriskning af god kvalitet fra en kaffeautomat eller en professionel kaffemaskine til erhverv.

SE MERE OM KAFFELØSNINGER TIL:

Hos BKI får du en kaffeløsning, der er skræddersyet til netop dit erhverv. Klik på din erhvervsgruppe og find ud af, hvordan vi kan hjælpe dig. 

God smag fra en kvalitetskaffeautomat

Hvad enten du skal bruge en kaffeautomat til erhverv eller en kaffemaskine, så ved vi hos BKI, hvor vigtigt det er, at smagen er i højsædet, og at kvaliteten af jeres industrikaffeautomat er så god, at den holder til at blive brugt i et større omfang. En professionel kaffeautomat skal have kapacitet til at servere for alle, der måtte have behov for en kop kaffe til et møde eller bare til at få klaret dagens opgaver.

Vi står altid klar til at rådgive om hvilken kaffeautomat, der egner sig bedst til din industri og dine specifikke behov. Ligeledes har vi også gode råd til, hvordan du bedst vedligeholder kaffeautomaten, og hvilke renseprodukter du skal anvende for at sikre kaffens kvalitet og kaffeautomatens holdbarhed.

Kaffeautomaten er kontorets samlingssted

En kaffeautomat på arbejdspladsen er mere end bare en kaffeautomat. Kontorets kaffeautomat bliver ofte et af de vigtigste samlingssteder, hvor vi kan få en kort pause, drøfte fælles anliggender med kolleager og derefter vende mere effektive tilbage til vores gøremål. Derfor er en god industrikaffeautomat værdsat i alle erhverv.

Se vores industrikaffeautomater til instant kaffe – en god løsning til dig, der hurtigt vil brygge en kop kaffe eller en hel kande.

Hvorfor vælge BKI Professionel

  • Høj levetid på kaffeautomater
  • Landsdækkende og hurtig service
  • Professionel kafferådgivning
  • Skræddersyet kaffeløsning til alle erhverv
  • 100% danskejet kaffeleverandør

Bestil kaffeautomat til virksomheden

Bliv forsynet med en industrikaffeautomat, der kan skænke jer dejlig kaffe, som giver velvære og et ekstra skud energi til at klare hverdagens strabadser i et til tider travlt arbejdsmiljø. Hos BKI kan vi rådgive jeres virksomhed om, hvilken professionel kaffeautomat eller kaffemaskine, der passer bedst til jeres virksomhed.

Kontakt vores kaffekonsulenter og hør nærmere om kaffeautomater til kontor og virksomheder.

Se vores store sortiment

Gå direkte til vores store sortiment, her finder du både kaffe og te, samt alt i tilbehør. Vi har lækre specialiteter og et stort udvalg af kaffeautomater og maskiner til alle slags kolde og varme drikke.

Tilbage til toppen