Kalea Plus Black Edition

  • Et nyudviklet pumpesystem sikrer en hurtig og ensartet udskænkning - kop efter kop
     
  • Aflæs forbrug, antal kopper m.m. direkte på maskinen
     
  • Udskiftning af tekst, billeder eller video direkte på maskinens 7" skærm
     
  • Ved eventuelle fejlmeldinger kan Kalea Plus sende besked direkte til teknikeren


Få 1500 kopper kaffe gratis

Lige nu får du 1500 kopper kaffe uden beregning, når du køber Kalea Plus Black Edition til din virksomhed.

Italiensk kaffe kultur i hver kop

Kalea Plus Black Edition er en fuldautomatisk espressomaskine, som du kun kan få hos BKI Professionel. Maskinen er baseret på ægte italiensk espressokultur og er garant for espressobaserede drikke af høj kvalitet.

Det medfølgende mælkeskab til den fuldautomatiske kaffemaskine gør, at du kan tilbyde kaffeglade medarbejdere lækre kaffedrikke som caffe latte, cortado og cappuccino. Det tilfører kaffepausen en ekstra luksus og motiverer til en ekstra indsats.

Effektiv og elegant

Den fuldautomatiske espressomaskine er udstyret med et nyudviklet pumpesystem, der sikrer en hurtig og ensartet udskænkning – kop efter kop. Kalea Plus Black Edition kan brygge op til 120 kopper kaffe i timen, hvilket er en tilstrækkelig stor kapacitet til at servicere hele kontoret.

Det elegante og moderne design er nem at integrere i indretningen på dit kontor. Den sorte farve giver maskinen en eksklusiv udstråling, som matcher kvaliteten af de drikke, Kalea Plus serverer.

Brugervenlig og fleksibel

Kalea Plus Black Edition udmærker sig ved at være særdeles brugervenlig, hvilket gør den fuldautomatiske espressomaskine velegnet til selvbetjening. Den 7” touchskærm giver mulighed for at tilbyde et stort udvalg af drikke, som du og dine kolleger kan få serveret med et enkelt tryk.

Vil du ændre i de drikke, som Kalea Plus Black Edition skal tilbyde, kan du gøre det direkte på touchskærmen. Du kan ændre i både tekst, billeder og video direkte skærmen.

Derudover giver maskinen mulighed for at håndtere betalingssystemer, og du kan aflæse blandt andet forbrug og antal kopper direkte på maskinen.

Kontakt os og hør mere

Ring til vores Professionelteam Trine og Annette og hør mere om Kalea Plus Black Edition og tilbuddet om at få 1500 kopper gratis kaffe. Tlf. 8733 6168.

Vores konsulenter kan også fortælle dig om dine muligheder for køb, leje, leasing og servicekontrakt på den fuldautomatiske kaffemaskine.

 


Tilbage til toppen