Kaffeløsning til offentlig institution

Under ventetiden på et sygehus, kan en perfekt varm kop kaffe gøre underværker, og ligefrem få ventetiden til at virke kortere end den er.

En varm kop kaffe beroliger også, når man er ude og købe ind i et indkøbscenter med ungerne efter en travl dag. Ligeledes kan en varm kop kaffe til en skolelærer være midlet til at komme gennem en lang dag på skolen, hvor der er larm og mange forskellige opgaver.

Hos BKI kender vi vigtigheden af kaffe, uanset hvilket miljø vi befinder os i. Offentlige institutioner varierer i størrelse, type og medarbejderantal, og behovet for en kaffeløsning, vil derfor også variere fra sted til sted.

Vi ser institutioner med mange forskellige afdelinger eller stuer, hvor der samlet set er et stort behov for kaffe, og ligeledes institutioner med få ansatte, der kan nøjes med en mindre kaffeløsning.

I nogle tilfælde vil en almindelig kaffeautomat være kaffeløsningen. I andre tilfælde vil filterkaffen være den bedste kaffeløsning. I et helt tredje tilfælde har man måske brug for en industrimaskine, som kan brygge store mængder kaffe ad gangen.

 

Få god kaffe til offentlige institutioner

Lige meget hvilken type offentlig institution I er, så er det vigtigt for BKI, at I kan være helt trygge ved kaffeløsningen. Og uanset hvilken kaffeløsning der passer bedst til netop jeres miljø, prioriterer BKI altid kvaliteten højest.

Hvis I er interesseret i at gøre brug af vores kaffetilbud, så kontakt os her på siden, hvor vi gerne rådgiver om den optimale kaffeløsning under hensyntagen til jeres individuelle behov.
 

Se vores store sortiment

 Gå direkte til vores store sortiment, hvor du finder både kaffe og te, samt alt i tilbehør.

Vi har lækre specialiteter og et stort udvalg af maskiner til alle slags varme drikke.

Tilbage til toppen