Skab den gode kaffeoplevelse med BKI Professionel

Den gode kaffeoplevelse er lige så vigtig på arbejdspladsen, som den er derhjemme, når du får gæster eller nyder en rolig stund med familien. På arbejdspladsen er kaffen et medarbejdergode, der sættes stor pris på.
 

Om du sørger for kaffen til dine kollegaer på kontoret, dine kunder på tankstationen, dine gæster på hotellet eller noget helt fjerde, så er det vigtigt, at du kan sikre alle i din virksomhed den gode kaffeoplevelse hver dag.
 

Den gode kaffeoplevelse ser dog forskellig ud fra arbejdsplads til arbejdsplads. Som 100% danskejet kaffeleverandør siden 1960 brænder vi for at finde frem til netop den kaffeløsning, der passer til din virksomhed.

 

Hvordan sikrer du den gode kaffeoplevelse?

 

Den gode kaffeoplevelse skaber glade medarbejdere


46%* mener, at kaffens primære rolle på arbejdspladsen er et personalegode. En velsmagende pause mellem deadlines, lange arbejdsdage og en voksende bunke arbejdsopgaver.
 

Men udover at være en velsmagende del af arbejdsdagen, så har kaffepauserne faktisk også stor betydning på dit arbejde. De øger fokus og produktivitet for den enkelte, mens de styrker fællesskabet og de sociale relationer mellem flere.
 

Derfor er det vigtigt at investere i arbejdspladsens kaffeløsning, så det er muligt hver dag at nyde og servere en skøn kop firmakaffe, som alle sætter pris på.
 

Læs mere om kaffepausernes betydning for dit arbejde.
 

*Markedsundersøgelse lavet af BKI Professionel i 2019

Få en god (kaffe)oplevelse, når du vælger kaffeleverandør

Den gode kaffeoplevelse handler ikke kun om de personer, der skal drikke kaffen, men også om den gode dialog mellem dig og kaffeleverandøren. Hos BKI Professionel værner vi om den gode kundeoplevelse, og derfor er du altid sikret kompetent hjælp og rådgivning – både i den indledende dialog og løbende gennem et samarbejde.
 

Det kan være et stort ansvar at vælge kaffeløsning på vegne af sin arbejdsplads, da der er mange meninger om kaffe. Den opgave ønsker vi altid at klæde dig bedst muligt på til. 
 

Tag kontakt og lad os hjælpe dig på vej til den gode kaffeoplevelse. Vi kommer også gerne forbi dig og dine kollegaer med smagsprøver, eller du kan besøge vores showrooms, hvor du altid kan opleve et stort udvalg af vores maskiner. Ønsker du at få lidt mere inspiration inden, kan du læse vores guide til valget af den rette kaffeløsning
 

Når et samarbejde er indgået, er det muligt at tegne en servicekontrakt med vores egen landsdækkende serviceafdeling, så du er sikret en god løbende håndtering af din løsning.
 

Kontakt os i dag for at høre mere.

En god kaffeoplevelse for dig, din virksomhed – og resten af verden

Når kaffeoplevelsen er god for dig, dine kollegaer, kunder og samarbejdspartnere, er det også vigtigt, at den er god for resten af verden.
 

Med det mener vi, at det er vigtigt at tænke klima og bæredygtighed ind, når der skal vælges kaffeløsning.
 

Den professionelle kaffebranche indebærer en værdikæde med mange led. Derfor er klima og bæredygtighed noget, vi hos BKI Professionel hele tiden arbejder med, så der tages hensyn til både jordens ressourcer, naturen og de mennesker, der dyrker og behandler kaffebønnerne.
 

Du kan vælge både økologiske, Fairtrade-, UTZ- og Rainforest Alliance-mærkede kaffeblandinger hos os. Derudover får du BKI-kaffen i vores miljøvenlige kaffeposer, der indeholder mindre plast, er metalfri og kan genanvendes. Læs mere om vores genanvendelige kaffefolie her.
 

Se hele vores produktsortiment.
 

Er du klar til at sikre den gode kaffeoplevelse på din arbejdsplads? Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om jeres muligheder.

Tilbage til toppen