Lipton

Foodservice / Lipton

Lipton

Lipton er et af verdens største mærker indenfor drikkevarer. Som en absolut ledende teproducent leverer Lipton ca. 1/4 af det te som konsumeres i verden i form af teposer eller som løs te. Lipton har en lang tradition for forfriskende teer som Earl Grey, grøn te og herlige frugtteer som Lipton Forest Fruit. Med et fuldt sortiment af Lipton Te, har du en te til enhver anledning og til alle tidspunkter af døgnet.

 


Rainforest Alliance Certificeret

Lipton arbejder via ETP og Rainforest Alliance for vedligeholdelse af miljø, velfærd og økonomi. Med mere end 100 års erfaring i tebranchen, kender Lipton til betydningen af et effektivt arbejde for bevaringen og vedligeholdelse af miljø, velfærd og økonomi. Dette fokus er styrket på Liptons plantager gennem medlemskaberne af ETP og Rainforest Alliance.


Lipton Foodservice teer

Lipton har et stort udvalg af brevteer til Foodservice. Den nye farvekodning gør det nemt at vælge den rette te. Energise, Balance, Refresh og Relax.
Energise teerne er sorte teer, kendetegnet ved den røde farve.
Relax, Infusions teerne er lilla.
Balance er grønne teer, med grøn farve.
Refresh er frugt te med den gule farve som fællesnævner. 
Teen er pakket individuelt i forseglede konvolutter for at sikre den bedste smag og aroma - flere varianter er Rainforest Alliance certificerede. 

 


Lipton Pyramide

Liptons pyramide teer er tebreve at højeste kvalitet. De pyramideformede breve giver mulighed for at bruge større stykker blade og frugt. De ser ikke kun flotte ud, den gode plads i tebrevet giver også teen bedre plads til at fusionere og afgive smag. Det giver en blødere og rundere smag end almindelige tebreve. Ud over en traditionel sort te, har vi fire sorte teer med smag, som alle er rainforest alliance certificerede. Der er også en certificeret grøn te samt to dejlige urte teer.


Tilbage til toppen