Animo kaffemaskiner

Hos BKI tilbyder vi et bredt udvalg af Animo kaffemaskiner til erhverv. Animo producerer kaffemaskiner af høj kvalitet, som brygger et stort udvalg af kaffedrikke som for eksempel almindelig kaffe, espresso, cappuccino, latte machiato, kakao og te.

Animo blev grundlagt i 1950 i Holland og er i dag i mere end 75 lande verden over. En af Animos store styrker er deres produkters fleksibilitet med automatiske maskiner der passer til enhver situation og sted.
 

Typer af Animo kaffemaskiner

Animos kaffeautomater kan deles op i 3 forskellige hovedkategorier baseret på, hvilken type kaffe, maskinen bruger til at brygge kaffe:

 • Instant kaffe
 • Formalet kaffe
 • Hele kaffebønner

Instant

Serien OptiVend fra Animo brygger kaffe på instant kaffebønner, hvilket sikrer en utrolig hurtig og nem bryggeproces uden ventetid. Kaffemaskinen kan brygge en kop kaffe på blot 7 sekunder, hvilket gør den perfekt til situationer med behov for brygning af store mængder kaffe på kort tid.

Denne serie fås i flere forskellige udgaver, hvor du bl.a. kan vælge imellem muligheden for at brygge kaffe i både kopper og kander, samt muligheden for at få 2 kaffeudløb, så du kan brygge 2 kopper eller kander samtidigt.

Afhængig af dit behov og hvilken model du vælger, kan du få fra 1 til 6 ingrediensbeholdere.

Formalet kaffe

OptiFresh-serien fra Animo, er den eneste af deres kaffeautomater, som er lavet til at brygge forskellige kaffetyper på formalede kaffebønner. Det er dog muligt også at få denne type kaffemaskine i en udgave som har en kaffekværn, og brygger kaffe på hele kaffebønner – denne specielle udgave hedder OptiFresh Bean.

OptiFresh-serien kan både brygge varme drikke i kopper og kander uanset, hvilken model fra serien du vælger. Dette gør det til en meget fleksibel maskine som kan passe til mange forskellige behov, for eksempel kontorer, hvor kaffe både skal kunne serveres i kander til møder, samt individuelle kopper i løbet af dagen.

Når du vælger denne serie, har du valget imellem at få et stort touch-display eller den traditionelle udgave med knapper til bestilling af varme drikke.

Kaffemaskinen har en maksimumkapacitet på 3 beholdere til pulveringredienser, som bruges til bl.a. kakao- eller mælkepulver. Muligheden for 3 beholdere gør det muligt at producere flere varme drikke uden at skulle fylde beholderne op.

 

Hele kaffebønner

OptiBean-serien fra Animo er lavet specielt til kaffedrikkerne, som sætter pris på friskmalede bønner ved hver eneste kop kaffe. Kaffemaskinen har en stor beholder til kaffebønner samt automatisk kaffekværn og tilbyder et stort udvalg af kaffespecialiteter. 

Alle modeller fra OptiBean-serien kan både brygge varme drikke i både kopper og kander, hvilket gør det til en meget fleksibel maskine som kan fungere i mange forskellige situationer.

I OptiBean serien er det dit valg om du vælger udgaven med en stor touch-skærm, eller om du foretrækker de mere klassiske knapper til bestilling af varme drikke.

Kaffemaskinen leveres med 1-2 beholdere til pulveringredienser som for eksempel mælk eller kakao.

 

 

Søger du en komplet og professionel kaffeløsning?

Bliv klogere her

 

 

 

Animo Optivend 32 TS NG Instant kaffeautomat

Animo OptiVend 32 TS NG Instant kaffe

Instant kaffe på 7 sekunder pr. kop. Kopper og termokander. 360 kopper i gennemsnit pr. dag.


Specifikationer

 • Høj hastighed - samme gode velbrygget kaffe

Når hastigheden er afgørende, er denne model det oplagte valg. Fremragende kaffe på kun 7 sekunder pr. kop.

 • Nem betjening

Animos kaffemaskiner er utroligt nemme og intuitive at bruge, hvilket gør dem perfekt til kontorer eller restauranter, hvor maskinen bliver benyttet af mange forskellige personer.

 • Hurtig og simpel

Installation, drift og vedligeholdelse kræver næsten intet af jer. Rengøringen er enkel tager dagligt kun 5-7 minutter. Den solide konstruktion betyder desuden, at den vil brygge tusindvis af kopper uden problemer.

 

 

Animo OptiBean 3 XL italiensk brygsystem og touchskærm

Bryggetid på ca. 29 sek. pr. kop. Ren nydelse med adskillige smagsvarianter. 180 kopper i gennemsnit pr. dag.


Specifikationer

 • 7" touchskærm

Intuitiv og brugervenlig touchskærm gør det simpelt at vælge den rigtige varme drik i øjeblikket.

 • Den bedste kvalitet og forskellige smagsvarianter

OptiBean 3 XL anvender moderne brygteknologi til når I ønsker velbrygget kaffe i bedste kvalitet. Kaffeautomaten tilbyder bl.a. sort kaffe, kaffe med mælk, cappuccino, chokolade og varmt vand.

Animo OptiBean 3 XL italiensk brygsystem og touchskærm kaffemaskine

 

 

Animo FB OptiFresh 3 NG med touchskærm kaffeautomat

Animo FB OptiFresh 3 NG med touchskærm

Brugervenlig og slidstærk. Ca. 29 sekunder bryggetid pr. kop. Energieffektiv og simpel. 150 kopper i gennemsnit pr. dag.


Specifikationer

 • Imødekommer de kræsne

OptiFresh 3 NG imødekommer vores kræsne kunders ønsker og behov - både i forhold til kaffekvalitet, design, miljø og brugervenlighed.

 • Stabil, energieffektiv og nem betjening

Kopregistrering, energieffektiv og installation gør, at kaffeautomaten passer ind de fleste steder. Med en indbygget touchskærm, er kaffeautomaten nem at betjene og meget brugervenlig.

 • Betalingssystemer

Animo FB OptiFresh 3 NG kan også anvendes steder, hvor man ønsker brugerbetaling for de varme drikke, da kaffemaskinerne er kompatibel med forskellige betalingssystemer.


Gældende for alle Animo kaffemaskiner

Placering af kaffemaskinen

Du har mulighed for både at placere din Animo kaffemaskine på en overflade som et køkkenbord, eller at tilkøbe et underskab som er speciallavet til Animo kaffemaskinerne. Hvis du vælger et underskab, kan kaffemaskinen frit stå i ethvert rum.  
 

Vandtilslutning til kaffeautomaten

Animos kaffemaskiner har alle fast vandtilslutning for den mest effektive og lette løsning i hverdagen, specielt, hvis der skal brygges store mængder varme drikke.

 


Er du i tvivl?

Uanset om du har specifikke ønsker om, hvilken kaffemaskine du har brug for, eller ønsker vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig med at finde den helt rigtige kaffeautomat for dig.

Udover Animo, forhandler vi bl.a. produkter fra Bravilor Bonamat og Wittenborg som repræsenterer en lang række produkter til forskellige behov.

Ring til os på +45 86 29 22 99 eller udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage inden for 24 timer.Tilbage til toppen