Wittenborg kaffeautomater

Wittenborg kaffeautomater er meget udbredte på danske arbejdspladser, konferencecentre og hoteller, og det er der rigtig god grund til.

Wittenborg kaffeautomater tilbyder et stort udvalg af varme drikke af høj kvalitet med stor fleksibilitet, så I får dækket lige præcis jeres behov. Udvalget af varme drikke varierer afhængig af den valgte model, men alle modeller tilbyder et udvalg af varme drikke, der inkluderer almindelig kaffe, tevand, kakao og kaffevarianter med mælk.

Alle Wittenborg kaffemaskiner har et flot design, som passer godt ind i ethvert kontor.

 

Wittenborg blev oprindeligt grundlagt i 1924 i Odense, og er i dag en del af den italienske kaffekoncern Evoca Group som også står for kendte kaffebrands som Saeco og Necta. Denne lange erfaring ses tydeligt i kvaliteten af Wittenborgs maskiner, der er kendte for deres høje kvalitet, innovation og design.

Wittenborg har et udvalg af mange forskellige modeller, men specielt Wittenborg 7100 og Wittenborg 9100 er kendte modeller som også ses på rigtigt mange kontorer, hoteller og restauranter.

Wittenborg 7100-serien

Wittenborg 7100-serien kendetegnes som kompakte og stilrene kaffeautomater. Du kan f.eks. få den populære Wittenborg FB 7100, som fås i en bordmodel med et udvalg af 20 forskellige varme drikke.

Denne model giver også mulighed for at brygge kaffe i kander, hvilket gør det til en utrolig fleksibel kaffeautomat, der både kan håndtere små og store mængder kaffe samtidigt.

Wittenborg 7100-serien brygger kaffe på formalet kaffebønner med samme princip som en stempelkande. Denne metode giver en lækker og aromatisk kop kaffe. Maskinen har desuden en nem betjening via knapperne på selve maskinen.

Udover disse funktioner, er det også muligt at få tilbehør til maskinen, som giver flere muligheder. De inkluderer muligheden for et underskab så maskinen kan stå frit, en bordplade til maskinen, en køleenhed så maskinen også kan levere koldt vand, et kalkfilter så vedligehold bliver ekstra nemt samt et betalingssystem, hvis du har behov for brugerbetaling.


 

Wittenborg 9100-serien

Wittenborg 9100-maskinen fås i flere forskellige udgaver, så du er sikker på at du kan finde den helt rigtige kaffeautomat til dit behov. De forskellige udgaver består i:

 • Brygning på hele kaffebønner med 1 eller 2 beholdere
 • Brygning på formalet kaffe
 • Mulighed for brygning på formalet kaffe eller hele kaffebønner i en maskine

Wittenborg 9100 kommer med en stor og flot 10” touchskærm som sikrer en let overblik over det store udvalg af varme drikke og brugervenlig betjening. Med denne skærm, er det også muligt at tilkoble WIFI og Bluetooth, hvor du kan få vist information eller underholdning på skærmen som bl.a. vejrudsigter.

Automaten tilbyder desuden et stort udvalg af varme drikke som espresso, caffe latte, varm chokolade og meget mere. På den måde, formår 9100 kaffeautomaten virkelig at favne bredt, når det gælder forskellige behov for varme drikke.

Maskinen kan enten placeres på en bordplade eller på et underskab som kan tilkøbes, afhængig af pladsen, hvor den skal stå. Dette giver masser af muligheder for nemt at integrere kaffemaskinen i rummet.

Det er også muligt at få 9100 modellen med et betalingssystem, til mønter eller kontaktløse systemer, hvis der er behov for det.

Som tilbehør til kaffemaskinen, er det bl.a. muligt at tilkøbe kalkfilter, et køleanlæg til koldt vand eller et underskab som kaffeautomaten kan stå på.

 

 

Søger du en komplet og professionel kaffeløsning?

Se mere her.

 

 

Semiautomatiske og fuldautomatiske kaffemaskiner

Wittenborg tilbyder både semiautomatiske og fuldautomatiske kaffemaskiner. Forskellen på de to typer er, at en semiautomatisk kaffemaskine kun enten brygger kaffe på formalede kaffebønner eller af hele bønner som bliver malet i maskinen før brygning. Det er til forskel til en fuldautomatisk maskine som både kan brygge kaffe af hele bønner og af formalede kaffebønner.

Et eksempel på en fuldautomatisk kaffemaskine er Wittenborg 9100 serien og et eksempel på en semiautomatisk kaffeautomat er Wittenborg 95.

 

Specifikationer

Displayskærme

Alle Wittenborg kaffemaskiner kommer med en displayskærm, hvilket sikrer en nem og behagelig brugeroplevelse.

Nogle modeller fra Wittenborg kommer med en stor touchskærm som udover bestilling af varme drikke også kan bruges til at vise informationer på. Afhængig af dit behov, kan disse bruges til reklamer, nyheder eller vejrmeldinger. Disse modeller inkluderer 9100 2 B2C og 9100 B2C+R&G. Informationen som skal vises på skærmen kan hentes via kaffemaskinens WIFI- eller Bluetooth-tilslutning.
 

Mulighed for brugerbetalt løsning

Wittenborg kaffemaskiner har også muligheden for at inkorporere en brugerbetalt løsning. Det giver mulighed for at bruge Wittenborgs kaffemaskiner til steder, hvor der ønskes betaling for kaffen.
 

Ingrediensbeholdere

Wittenborg kaffemaskiner kommer altid med ingrediensbeholdere som ofte bruges til mælkepulver, kakao og sukker, men som også kan bruges til te, hvis du ønsker det.
 

Brygning af enten kopper, krus eller kander

Med Wittenborg kaffeautomater, får du muligheden for at brygge varme drikke i forskellige mængder fra kopper, krus eller kander. Denne funktion skaber stor fleksibilitet i enhver situation og det er samtidigt ikke en funktion som alle spillere på markedet tilbyder.
 

Direkte vandtilkobling

Alle Wittenborgs kaffemaskiner skal tilkobles en fast vandforsyning, så du ikke skal bekymre sig om at påfylde vandtanken ved brug.
 

Placering af kaffemaskinen

Maskinerne kan placeres både på overflader som borde, eller installeres på et underskab som kan tilkøbes når du køber eller lejer kaffemaskinen.


Wittenborg FB 9100 formalet kaffe

Wittenborg FB 9100 Formalet kaffe

Bryggtid på ca. 30 sekunder pr. kop. Anbefalet 200-220 antal kopper pr. dag. Kandebryg og touchskærm. Fastvandtilslutning.


Specifikationer

 • Touchskærm

Den brugervenlige 10" touchskærm giver et hurtigt overblik over smagsvarianterne og guider nemt til det rigtige valg.

 • Enkel og nem betjening

Wittenborgs kaffeautomater er utroligt nemme og intuitive at bruge, hvilket gør dem perfekt til kontorer eller restauranter, hvor maskinen bliver benyttet af mange forskellige personer.

 • Forskellige smagsvarianter

FB 9100 modellen tilbyder forskelle varianter og drikke, herunder bl.a. sort kaffe, kaffe med mælk, caffe latte, cappuccino, latte macchiato, espresso og varm chokolade.

 • Placering af kaffemaskine

Du har mulighed for både at placere din Wittenborg kaffeautomat på en overflade som eksempelvis et køkkenbord eller et underskab. Hvis du vælger et underskab, kan kaffemaskinen frit stå i ethvert rum.

 • Vandtilslutning til kaffeautomaten

Wittenborgs FB 9100 kaffeautomat har fast vandtilslutning for den mest effektive og lette løsning i hverdagen, specielt, hvis der skal brygges større mængder varme drikke

 

 

Wittenborg 9000 Bean to cup (B2C)

Bryggtid på ca. 30 sekunder pr. kop. Anbefalet 180-200 antal kopper pr. dag. Kompakt bordmodel i skandinavisk design. Kandebryg og fastvandtilslutning.


Specifikationer

 • Kompakt design

Klassisk og kompakt skandinavisk design, lang levetid og høj præcision i brygningen. Flotte enkle linjer i designet, der passer godt ind i de fleste kontorer, restauranter eller katinemiljøer.

 • Enkel og nem betjening

Wittenborgs kaffeautomater er utroligt nemme og intuitive at bruge, hvilket gør dem perfekt til kontorer eller restauranter, hvor maskinen bliver benyttet af mange forskellige personer.

 • Forskellige smagsvarianter

Wittenborg 9000 B2C tilbyder mange smagsvarianter og drikke, herunder bl.a. sort kaffe, kaffe med mælk, caffe latte, cappuccino, latte macchiato, espresso og varm chokolade.

 • Placering af kaffemaskine

Du har mulighed for både at placere din Wittenborg kaffeautomat på en overflade som eksempelvis et køkkenbord eller et underskab. Hvis du vælger et underskab, kan kaffemaskinen frit stå i ethvert rum.

 • Vandtilslutning til kaffeautomaten

Wittenborgs 9000 bean to cup kaffeautomat har fast vandtilslutning for den mest bekvemmelige og lette løsning i hverdagen.

Wittenborg 9000 bean to cup kaffemaskine

 

 

Wittenborg 95 Formalet og 1 instantbeholder kaffemaskine

Wittenborg 95 Formalet

Bryggetid på ca. 30 sek pr. kop. Anbefalet 180 anal kopper om dagen. Fastvandtilslutning. 


Specifikationer

 • LED Lys

Der findes LED-lys i koprummet, der giver sikker håndtering, bekvemmelig rengøring op påfyldning.

 • Nem betjening

Maskinen betjenes via den brugervenlige keypad og det brede farvedisplay.

 • Mulighed for betalingsmodul / betalingssystem

Wittenborg 95 kan også bruges til steder, hvor man ønsker brugerbetaling for de varme drikke, da kaffeautomaten er kompatibel med forskellige betalingssystemer. Betalingsmodulet anses som tilbehør.

 • Forskellige smagsvarianter

Kaffeautomaten tilbyder forskellige varme drikke - sort kaffe, cafe créme, cappuccino, te og kakao.

 • Vandtilslutning til kaffeautomaten

Fastvandtilslutning giver den mest bekvemmelige og lette løsning i hverdagen.


Er du i tvivl?

Uanset om du har specifikke ønsker om, hvilken kaffemaskine du har brug for, eller ønsker vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig med at finde den helt rigtige kaffeautomat for dig.

Udover Animo, forhandler vi bl.a. produkter fra Bravilor Bonamat og Wittenborg som repræsenterer en lang række produkter til forskellige behov.

Ring til os på +45 86 29 22 99 eller udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage inden for 24 timer.Tilbage til toppen