• De Cecco Tripoline

De Cecco Tripoline

Tripoline tilhører familien af tørre lange pasta, med en krøllet kant på den ene side. De har en bredde på cirka 8,5 mm, en tykkelse mellem 0,95 og 1,00 mm på den glatte del og mellem 1,27 og 1,35 på de krøllede dele. Sandsynligvis blev de oprindeligt fremstillet i Campania området. Ligesom alle pasta med krøllet kant, viser også Tripoline en forskel på konsistensen mellem den glatte og den krøllede del, efter kogningen. Den krøllede kant har også den vigtige funktion at tilbageholde en større mængde sovs.

Efter sigende verdens bedste pasta... De Ceccos ambitiøse insisteren på kun at lave produkter af den højeste kvalitet har været umagen værd, det bevises af deres pastas popularitet i millioner af hjem og professionelle køkkener overalt i verden.

Varenummer20250030
BrandDe Cecco
Enhed24 x 500 g

Energi (kJ)1493
Energi (kcal)352
Fedt (g)1,5
heraf mættede fedtsyrer (g)0,3
Kulhydrat (g)70,2
heraf sukkerarter (g)3,4
Protein (g)13
Salt (g)0,01

Tilbage til toppen