Fødevaresikkerhed

Fødevaresikkerhed og kvalitet er en holdsport hos BKI. Vores mål er, at fremstille sikre fødevarer af høj kvalitet, samtidig med at kundernes ønsker sættes i centrum. 

Vi har gennem mange års indsats og udvikling opbygget en stærk kultur og ukuelig holdånd i vores arbejde med fødevaresikkerhed og kvalitet.

For os betyder det, at vi alle kender vores rolle og spiller sammen for at opnå de bedste resultater. Nogen skaber rammerne og kridter banen op og andre med direkte indflydelse på fødevaresikkerheden, lægger bolden i mål.

En væsentlig del af BKI foods DNA er skabt af fødevaresikkerhed og kvalitet, og DNA limet er engagerede medarbejdere. BKI’s medarbejdere uddannes løbende i fødevaresikkerhed og kvalitet og vores medarbejdere har stor viden herom og er stolte heraf . På denne måde er fødevaresikkerhed og kvalitet blevet vores rygrad og DNA.

Vi har opbygget en række fælles værktøjer, som hele tiden skaber forbedringer gennem hele kæden fra råkaffen til kaffen i koppen. Disse aktiviteter bruger vi også til at øge vores produktivitet, forbedre processerne og formindske reklamationer.

Læs mere om vores certificeringer og elite-smiley:
IFS og ISO
Egenkontrol med Elite-smiley
BKI foods kvalitetspolitik

Tilbage til toppen