Mød det lokale kafferisteri i forbindelse med Aarhus 2017

Når Aarhus i 2017 er Europæisk kulturhovedstad, bliver det et begivenhedsrigt år spækket med events og kulturelle oplevelser. BKI er dit lokale kafferisteri i Aarhus. Vi finder det derfor naturligt at deltage i festen ved at servere kaffeoplevelser til Aarhus 2017.

De fleste danskere kender brandet BKI. Men det er de færreste, der ved, at vi er et 100 procent danskejet kafferisteri, og alt det BKI-kaffe, som danskerne drikker hvert år, bliver ristet i Aarhus. Vi vil gerne give danskerne – og i særdeleshed østjyderne, et indblik i, hvem vi er, og det skal vi bruge Aarhus 2017 som platform til at fortælle.

Vi vil også gerne sammen med Aarhus 2017 hjælpe socialt udsatte. Det har vi valgt at gøre gennem et samarbejde med Kofoeds Skole, der hjælper mennesker med sociale problemer. Sammen med frivillige fra Kofoeds Skole sælger vi kaffe til en række kulturarrangementer.

Vi vil også med vores Café-bus, Tuk tuk og kaffevogn være til stede ved en lang række kulturarrangementer i regionen og vi håber, at mange vil komme forbi og smage den lokale kaffe.

 

Aarhus får sin egen kaffe

Aarhus får sin egen kaffe

Under Aarhus 2017 vil der foregå spændende aktiviteter overalt i byen. Vi viser det bedste af den lokale kaffekultur ved at servere kaffen på nye kreative måder, bland andet dedikerer vi en kaffe til aarhusianerne, som hedder Aarhus Gold.


Gå ikke glip af kaffebussen

Gå ikke glip af kaffebussen

Når du drager ud i Aarhus’ kulturliv kan den gode kaffestund opstå hvert øjeblik. Kaffen fra det lokale kafferisteri i Aarhus vil være at finde på din vej. Hold øje med BKIs kaffebus, der er indrettet som en hyggelig café. Her serveres gyldne kaffeoplevelser og pragtfuld Classic Gold kaffe fra vores kafferisteri i Aarhus. 


Kaffepause

Kaffepause

Kaffebussen kommer til at slå lejr forskellige steder i byen, og der vil være underholdning ved bussen. Når lejligheden byder sig, skal du endelig benytte dig af muligheden for at få en kaffepause – alle er velkomne til at smage kaffen fra vores lokale risteri. 


Prøv tuktuk-kaffe i Århus

Prøv tuktuk-kaffe i Århus

For at sikre at du får mulighed for at smage kaffe fra vores kafferisteri i Aarhus, sætter vi kaffen på hjul under Aarhus 2017. Prøv din To Go kaffe på en ny måde fra vores mobile tuktuk kaffebar, som uden tvivl vil skabe glæde i bybilledet. 


Nyd kaffen lokalt

Nyd kaffen lokalt

Kaffeoplevelsen ved vores tuktuk-vogne bliver afslappet og stemningsfuld. Det er en serveringsform, der passer godt til den folkefest, som Aarhus 2017 er. Du kan slå dig ned med kaffen på en bænk i byen, i parken, ved vandet eller hvor det passer dig bedst at nyde den lokale kaffe.  


Kaffevogn

Kaffevogn

Elsker du at indtage din kaffe i hyggelige omgivelser, skal du besøge vores kaffe camper, og opleve smagen af Black Coffee Roasters. Her er kaffen rå og sort, hvilket passer perfekt til byens attitude og det urbane liv i Aarhus. 


#aarhusgold

#aarhusgold

Hold dig løbende opdateret omkring kaffeoplevelser i kulturhovedstaden fra kafferisteriet i Aarhus på Instagram. Find os under #aarhusgold  


Tilbage til toppen