Ca. 24 trøfler

Ingredienser
1 dl 38% fløde
2 spsk. smør
16 tsk. BKI cappuccino pulver
280 gram finthakket chokolade
Kakaopulver til at rulle i.



 

Tilberedning
Opvarm fløde, smør og cappuccino pulver i en tykbundet gryde. Husk at røre ofte med piskeris og sluk for varmen lige før det begynder at koge.

Hæld den opvarmede blanding over den hakkede chokolade og lad stå i et minuts tid. Derefter kan du nemt piske massen sammen indtil chokoladen og fløde er smeltet sammen og helt glat i konsistensen.

Hæld den færdige ganache i en lille bradepande, der afkøles til stuetemperatur og derefter placeres i køleskabet til nedkøling i ca. 30 minutter . Brug en lille ske til at danne runde kugler af ganache og stil dem på en bageplade dækket med bagepapir. Derefter skal de tilbage i køleskabet til nedkøling.

Rul kuglerne i kakaopulver og hold dem nedkølet indtil servering.

Tilbage til toppen