Der er mange anledninger til at gøre lidt ekstra ud af kaffesituationen. For eksempel når der skal komme gæster, hvis der skal hygges lidt ekstra i familien eller hvis man bare selv trænger til lidt ekstra hygge og stemning. Her på siden samler vi, gode ideer til hvordan du kan gøre lidt ekstra ud af kaffen.

 

Chokoladeskeer

Disse flotte chokoladeskeer er nemme at lave selv og de er et hit både i kaffen og i varm mælk.

Smelt din favorit chokolade over et vandbad. Vær opmærksom på at temperaturen ikke bliver for høj. (Mørk chokolade 55 grader. Hvid og lys chokolade 45 grader). Læg dine skeer i en dyb tallerken eller find noget der får dem til at ligge nogenlunde vandret. Fordel den smeltede chokolade i skeerne og lad dem køle af  ca. en halv time. Derefter kan du pynte dem med chokolade i en anden farve.

 

 

D


Kage på kopkanten

Til en god kop kaffe skal der være lidt til den søde tand. En sød ide er, at bage småkager med en lille rille, så de kan sættes på kanten af koppen. Kun fantasien sætter grænser med hensyn til småkagens udformning. Gør det lidt sjovt og hyggeligt, når du næste gang får gæster til kaffe.  Du kan finde opskriften på vores kage her.


Kaffevarmer

Giv din kaffekop et helt personligt præg med flotte kaffevarmere. Kun fantasien sætter grænser, når du med farver, mønstre og knapper tilfører din kaffekop din helt egen stil. Din kaffe holder varmen samtidig med, at du ikke brænder fingrene. Vores version af en kaffevarmer er af den hæklede slags og du kan finde opskriften her


Tilbage til toppen