Version 1

Forberedelse:
Bryg en stærk kaffe – vi har brugt vores BKI Extra mørk.
Kaffen skal være kold inden brug, så stil den til afkøling i køleskabet.

Bland en kaffecreme af: 1 del fløde og 2 dele sødmælk – tilsæt 1 tsk. vanilje essens og 1 tsk. mandel essens og sæt på køl.

Sørg for at der er isterninger i fryseren.

Nu har du alle ingredienserne til den perfekte iskaffe.

Hæld isterninger i et glas (så mange som du har lyst til). Fyld kaffe i ca. 2/3 dele af glasset og tilsæt så din hjemmelavede is kaffecreme. Et sugerør i og du har nu ren kold nydelse i glas – klar til solvognen i haven.



Version 2


Hæld isterninger i et glas.

Hæld ½ cm kaffesirup med hasselnød smag i.

Fyld forsigtigt mælk i en tynd stråle 2/3 op, så den ligger sig over siruppen.

Bryg en espresso og hæld også denne forsigtigt op i glasset, så den ligger sig over mælken.

Nu har du den lækreste og flotteste iskaffe i 3 lag – som du selvfølgelig blander med sugerøret inden du drikker den.



Tilbage til toppen