Til ca. fire personer

Ingredienser
6 spsk. stærk brygget kaffe
2 spsk. olie
2 spsk. brun farin
2 spsk. dijon sennep
4 fed hvidløg
1 løg
2 tsk. peber
1 tsk. salt
Ca. 1 kg flanke





 

Tilberedning
Pisk kaffe, olie, brun farin, dijon sennep, hvidløg, løg, peber og salt sammen i et stort fad – stort nok til at kødet kan ligge fladt. Læg herefter stegen i og vend den for at dække den helt i marinaden. Tag lidt af marinaden fra til senere brug. Læg stanniol over og sæt stegen til at trække i køleskabet 2-4 timer.

Steg den på grillen eller i ovnen ved 200° C  – stegetiden kommer lidt an på tilberedningsmetoden og stegen, så hold øje med den og brug eventuelt et stegetermometer. Hæld løbende marinade over.

Lad stegen hvile 5 min. på skærebrættet inden servering.

Tilbage til toppen