Ingredienser
1 dl sukker
1,5 dl vand
5 spsk. BKI instant granulat
5 stk. husblas blade
4,5 pasteuriserede æggehvider
5 dl piskefløde
 

 

 

 

 

Tilberedning
Udblød husblassen efter ansvisning på emballagen.
Kom sukker, vand og kaffe i en gryde, kog det op og tag det derefter af varmen.
Efter det er taget af varmen, tager du husblassen op af vandet og kommer i gryden, mens du rører rundt i blandingen med et piskeris.
Når det er blandet godt sammen, sættes det på køl - men pas på! Det må ikke blive helt stift og koldt. 

Pisk æggehviderne sammen.
Pisk fløden til skum, og vend det sammen med de piskede æggehvider.
Rør kaffenblandingen godt, og vend det sammen med ægge/flødeblandingen.
Moussen kommes i små portionsskåle og køles i 2-3 timer inden servering. Pynt eventuelt med chokoladeovertrukne mandler. 

Tilbage til toppen