Ca. 12 stk.

Ingredienser 
125 g smør
100 g chokolade, hakket groft
3 spsk. meget stærk BKI Extra Instant kaffe
4 spsk. mælk
120 g sukker
3 æg
4 spsk. kakaopulver
110 g mel
1 tsk. bagepulver





 

Tilberedning
Kom smør, ca. 1/3 af chokoladen og instant kaffe i en gryde. Smelt og rør sammen. Når det er smeltet sammen, tages gryden af varmen og mælken tilsættes.
Æg og sukker piskes til en luftig masse.
Bland kakaopulver, mel og bagepulver og vend det derefter i ægge- og sukkerblandingen.
Tilsæt chokolade- og smørblandingen og vend resten af den hakkede chokolade i.
(Du kan med fordel bruge chokoladerester. Det er fint med overraskelser i form af hvid eller lys chokolade)
Hæld dejen i muffin-forme.

Bagetid
Ca. 12-15 min. ved 200° C. Prik med en strikkepind, hænger dejen ikke ved, er de færdige.

Top eventuelt med glasur rørt af flormelis og kogende vand. Du kan også pynte med chokoladespåner eller lignende. Vil du have endnu mere kaffesmag (vi kan næsten ikke få nok) kan du lave din glasur af kaffe og flormelis.

Tilbage til toppen