Prøv denne lækre kaffedrik, som et alternativ til desserten. Den kaldes for en kaffe tiramisu på grund af de fine dekorative lag, der opstår, når sukker og kaffe mødes.

Ingredienser 
2 æggeblommer
2 spsk. sukker
Bryg en kop dejlig BKI kaffe til at hælde i.
Doseringen afhænger lidt af smag og behag. Jo mere kaffe, jo mindre sød bliver drikken.






 

Tilberedning
Bryg kaffen – vietnameserne laver drikke med filterkaffe, men hvis du fortrækker din kaffe på anden måde, så gør du bare som du plejer.

Pisk æggeblommerne med sukkeret til det bliver lyst og luftigt – brug håndmixeren.

Find det glas, du ønsker at servere drikken i for dine gæster. Brug gerne et glas på fod eller et højt smalt glas, så man rigtig kan se lagene.

Fordel så et par spiseskefulde af æggemassen i glassene og hæld kaffen i.

Så mangler du bare at røre rundt i drikken med en ske – tag en slurk og sig ahhhhh!

Velbekomme

Tilbage til toppen